ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μουνάφο: "Πιστέψτε μας και θα τα αλλάξουμε όλα"

Τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας θέλει ο Μουνάφο για να αλλάξει γρήγορα η εικόνα της ομάδα και να γίνει επαναπροσδιορισμός στόχου! 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ 

Ο Χουάν Μουνάφο τόνισε τη σημασία να ξεκολλήσει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις για να αλλάξει το στόχο της όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει και να πιστέψει σ' αυτήν την ομάδα κι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξει η κατάσταση όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Η συνέντευξη του Αργεντινού στο gazzetta.gr:

"Μέχρι τώρα είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε κάνει πολλές ήττες και λίγες νίκες, ενώ υπήρξε και αλλαγή προπονητή. Ελπίζω να τελειώσουμε την χρονιά καλά και να δούμε την ομάδα μας πιο ψηλά

Ο προπονητής ξέρει τί πρέπει να βελτιωθεί, εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα έχοντας το μυαλό μας στο επόμενο ματς, χωρίς να κοιτάμε τίποτα άλλο, ώστε να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα".

 

Πιστεύεις ότι σας αδικεί η βαθμολογία;

 

"Δεν μας αδικεί, έχουμε τους βαθμούς που κερδίσαμε. Είτε τους παίρνεις με μικρό ή μεγάλο αντίπαλο, στο τέλος, είναι το ίδιο".

 

Με τα δύο γκολ που έχει πετύχει κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, πολλοί θα νομίζουν ότι ο Μουνάφο θεωρεί ότι διανύει σούπερ σεζόν. Ο ίδιος έχει διαφορετική γνώμη.

 

"Όχι, για μένα είναι η χειρότερη μέχρι τώρα χρονιά γιατί είμαστε προτελευταίοι. Ήμουν στον Αστέρα πριν από δύο χρόνια και μπήκαμε 2 φορές σε έναν χρόνο στους ομίλους του Europa League, έχοντας 50 συμμετοχές. Αυτή ήταν από τις καλύτερες χρονιές. Με τον Πλατανιά επίσης τα πήγαμε καλά δύο χρονιά, φτάσαμε την ομάδα ψηλά. Γι αυτό φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορώ να πω ότι είναι η χειρότερή μου σεζόν, αλλά αυτό θα το αλλάξουμε".

 

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να πετυχαίνεις κρίσιμα γκολ όπως αυτά κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό;

 

"Ήταν δύο γκολ που χάρηκα πολύ γιατί ήταν στην έδρα μας, όπου υπήρχε πολύς κόσμος και των δύο ομάδων. Τα ματς ήταν σημαντικά για εμάς, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βοήθησα την ομάδα να νικήσει".

 

Οι απουσίες έχουν παίξει ρόλο στο ότι η ομάδα είναι προτελευταία;

 

"Το σημαντικό είναι ότι έχουμε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι κάνουν να φαίνεται ότι δεν υπάρχουν απουσίες γιατί απλά είμαστε πάνω από 11 παίκτες στην ομάδα".

 

Πώς βλέπεις το ματς στα Χανιά κόντρα στην πρώην ομάδα σου;

 

"Θα είναι πολύ δύσκολα στα Περιβόλια, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Πλατανιά γιατί είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και χρειάζεται βαθμούς. Σίγουρα τους χρειαζόμαστε και εμείς. Θα είναι ένα ματς ψυχολογίας, θα πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε πρώτοι".

 

Ο Αστέρας έχει αντιμετωπίσει όλους τους «μεγάλους», ποιος θεωρείς ότι θα πάρει το πρωτάθλημα;

 

"Είναι πολύ καλές ομάδες, δύσκολα φέτος θα ξέρουμε ποιος θα πάρει τον τίτλο - αυτό κάνει το πρωτάθλημα πιο όμορφο και πιο πολύ ενδιαφέρον".

 

Που μπορεί να φτάσει φέτος αυτή η ομάδα;

 

"Δεν μ' αρέσει να κοιτάζω κάτω, θέλω να φτάσουμε ψηλά αλλά τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκολλήσουμε για να αλλάξουμε τον στόχο γρήγορα".

 

Μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Αστέρας;

 

"Σίγουρα μπορεί. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, που προσπαθεί να έχει ψηλούς στόχους, αν και φέτος είναι δύσκολα".

 

Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

 

"Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει να αλλάξουμε την κατάσταση. Πάντα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι και πιο δύσκολα αλλά πιστεύουν σ' αυτήν την ομάδα και εμείς με τη βοήθειά τους θα τα αλλάξουμε όλα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων