ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το γύρισε και πάει φουλ για πρόκριση!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, Τριανταφυλλόπουλος και Δουβίκας έδωσαν τη νίκη στον ΑΣΤΕΡΑ επί του Κισσαμικού με 2-1. Με Αχαρναϊκό την τελευταία αγωνιστική σφραγίζουν την πρόκριση οι Αρκάδες. Δεν έδωσε δύο πέναλτι ο Μανούχος.

 ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν του έδωσαν δύο πέναλτι, βρέθηκε πίσω στο σκορ από την άσπρη βούλα αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδειξε χαρακτήρα και με τον Δουβίκα να σκοράρει το πρώτο του γκολ πήρε τη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό με 2-1, βάζοντας πλώρη για την πρόκριση από τους ομίλους του Κυπέλλου.

Με Ίγκορ-Ντουντού στην 11άδα

Ο Σάββας Παντελίδης σε σύστημα 4-3-3 παρέταξε τους Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Κυριακόπουλο-Ίγκορ στ άκρα της άμυνας με τους Τριανταφυλλόπουλο-Σελίν στα στόπερ.

Μουνάφο-Ντουντού ήταν τα δύο χαφ με τον Μαντίντα να κινείται μπροστά τους. Τόνσο και Καλτσάς ήτα στα άκρα του Δουβίκα.

Ευτυχώς είχε Τριανταφυλλόπουλο

Ο Αστέρας ήτα αυτός που είχε την ξεκάθαρη κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν έδειξαν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Στο 12' ο ΛΑζαρίδης έδιωξε με υπερένταση πάνω από τη γραμμή ένα βολέ του Αθανασιάδη, που παραλίγο να τον αιφνιδιάσει. Από εκεί και πέρα στο 26' ο Κυριακόπουλος έκανε τ σέντρα και το ψαλιδάκι του Δουβίκα με το αριστερό κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου πορτιέρε.

Στην επόμενη φάση του αγώνα, ο Κισσαμικός κέρδισε πέναλτι. Ο Ντάγκρας μπήκε στην περιοχή, έκανε την ντρίμπλα στον Ίγκορ, ο Βραζιλιάνος την "έφαγε" τον βρήκε στη συνέχεια και έτσι οι Κρητικοί από την εύστοχη εκτέλεση του Ξυδά άνοιξαν το σκορ.

Οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν χαρακτήρα και στο 44' από τη σέντρα του Μαντίντα, ο Τριανταφυλλόπουλος πάτησε γερά, σηκώθηκε και με το κεφάλι έγραψε το 1-1. 

Κυριάρχησε και το γύρισε

Στο δεύτερο μέρος, ο Παντελίδης έβαλε τον Ιγκλέσιας αντί του Ντουντού θέλοντας να εξασφαλίσει ότι θα ανεβάσει την πίεση της ομάδας του προς τον αντίπαλο.

Μόλις 10' από τη σέντρα ο Καλτσάς βγήκε... σφαίρα στην κόντρα και παρά την πίεση κατάφερε να σουτάρει με τον Λαζαρίδη να αποκρούει. Στη συνέχεια (56'), ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε από τον Σελινωτάκη, αλλά ο διαιτητής είδε "θέατρο" και του έδειξε κίτρινη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Καλτσάς κάνει σέντρα, ο Αρναούτογλου είχε απλώσει το χέρι του μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν δίνει σε δεύτερη περίπτωση την εσχάτη των ποινών.

Οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν να πιέζουν και στο 64' ο Δουβίκας έφερε την μπάλα ωραία μπροστά του, έκανε το πλασέ και ο Λαζαρίδης που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα δέχτηκε δεύτερο γκολ.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να έχει την κατοχή κι ο Μανιάς, που είχε πάρει την θέση του Δουβίκα, έπιασε όμορφα την κεφαλιά στο 80' από τη σέντρα του Καλτσά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Λίγο αργότερα, ο Καλτσάς που είχε κέφια έπιασε ένα σουτ με τον Λαζαρίδη να μπλοκάρει. Στα τελευταία λεπτά, ο Κισσαμικός προσπάθησε να ανέβει και να απειλήσει αλλά δεν έκανε κάτι το σπουδαίο. Έτσι, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τους τρεις βαθμούς και με νίκη κόντρα στον Αχαρναϊκό θα πάρει την πρόκριση μαζί με τον Ολυμπιακό.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού (46’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Μαντιντα, Δουβίκας (66’ Μανιάς), Καλσάς, Τόνσο (75’ Τσουκαλάς)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης (63’ Μαρκοπουλιώτης), Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός (75’ Αποστολίδης), Μπατίστ, Ντάγκρας (71’ Νικόλτσης)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1. Ολυμπιακός 6

2. Αστέρας Τρίπολης 3

3. Κισσαμικός 3

4. Αχαρναϊκός 0                                                                                                                                         

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων