ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κώτσιρας στον Arcadia 93.8: "To γκολ του Πανιωνίου μας έκοψε τα πόδια"

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΑΣΤΕΡΑ με τον Πανιώνιο ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε στον Arcadia 93.8 για την σημερινή ήττα αλλά και για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν για τους κιτρινομπλέ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Νομίζω ότι το γκολ του Πανιωνίου μας έκοψε τα πόδια. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Από εκεί και πέρα είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Αν είχαμε ισοφαρίσει νωρίς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Βγάλαμε εκνευρισμό και αυτό ίσως μας στέρησε και το αποτέλεσμα σήμερα".

Για το γκολ που δέχτηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην αρχή του 2ου ημιχρόνου:

"Θεωρώ ότι βάσει της εικόνας μας στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να έχουμε προηγηθεί. Δεν το κάναμε και το πληρώσαμε με μία φάση του αντιπάλου. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ και παρόλο που είχαμε 2 ευκαιρίες καλές δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε".

Για τα παιχνίδια με Κισσαμικό και ΠΑΟΚ:

 

"Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα τα προσεγγίσουμε ένα ένα. Απο αύριο θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Κυπέλλου που πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία και μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων