ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Δύσκολα πλέον ξεγελάς τον κόσμο"

Ο δ/ντης επικοινωνίας του ΑΣΤΕΡΑ, Γιάννης Ντάλλας, μίλησε στον "αέρα" του Arcadia 93.8 για τα ρεπορτάζ σχετικά με την κατάθεση του Γιώργου Μποροβήλου αλλά και την πορεία της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

 
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Ντάλλας

Για την διακοπή και αν αυτή βοήθησε τον ΑΣΤΕΡΑ:

H διακοπή βοήθησε τον ΑΣΤΕΡΑ γιατί και ο ίδιος ο Σάββας Παντελίδης όταν ανέλαβε την ομάδα ήθελε να δουλέψει σε κάποια κομμάτια και δεν είχε χρόνο να το πράξει, καθώς λίγες μέρες μετά την έλευση του έπεσε στα βαθιά.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κομβικό για να δούμε τον χαρακτήρα που θα δείξει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Σε αυτό το κομμάτι παίρνουν πολύ καλό βαθμό μέχρι στιγμής ο προονητής και οι ποδοσφαιριστές. Διότι πέρα από την τακτική εικόνα μιας ομάδας μετρά και η αγωνιστική συμπεριφορά που προκύπτει από την σκέψη, το πάθος, την ψυχολογία και τη διάθεση των παικτών. Αυτός είναι και ο κανόνας που ισχύει για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για τον ΑΣΤΕΡΑ.

Για τον κόσμο:

"Πάντα ο ΑΣΤΕΡΑΣ θέλει τον κόσμο του δίπλα στην ομάδα. Βέβαια είναι λογικό όταν δεν βοηθούν τα αποτελέσματα ο κόσμος να είναι κάπως παγωμένος. Είναι δύσκολο αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, να είναι ο κόσμος στο γήπεδο ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της κάθε Κυριακής. Αν το πετύχουμε, θα είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα του ελληνικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου. Ωστόσο, αν η εικόνα είναι αυτή που δείχνει τελευταία ο ΑΣΤΕΡΑΣ τότε ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα όπως έκανε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Γιατί πολλές φορές έχει τεράστια σημασία ο τρόπος με τον οποίο χάνεις η κερδίζεις. Αν λοιπόν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα μιλάμε για μία σχέση ομάδας και κόσμου, όπως την ονειρευόνται και οι δύο πλευρές."

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Περιστέρι:

"Υπάρχει κινητοποίηση από τους φιλαθλους του ΑΣΤΕΡΑ οι οποίοι θα δώσουν το παρών στο Περιστέρι, και από την Πελοπόνησσο αλλά και από την Αθήνα και αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό. Η ομάδα θέλει τον κόσμο στο πλευρό με την άριστη συμπεριφορά που έχουν πάντα."

Για κάποια ρεπορτάζ σχετικά με την κατάθεση του κ. Μποροβήλου:

"Θεωρώ τουλάχιστον άστοχο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Είχε ξεκάθαρο σκοπό να αγγίξει άλλες καταστάσεις από τις οποίες ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέχει από την πρώτη του μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος όμως πλέον δύσκολα θα ξεγελαστεί. Με την πληθώρα επιλογών που υπάρχουν στην ενημέρωση, ο κόσμος σπάνια να αποπροσανατολιστεί. Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει, έστω και αν κάποιοι σκοπίμως επιδιώκουν να τους μπερδέψουν. Θεωρώ ότι στο τέλος της ημέρας το συμπέρασμα για την κάθε ομάδα όπως και για τον κάθε δημοσιογράφο, για το κάθε μιντιακό μέσο είναι αυτό που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι αναγνώστες καταλαβαίνουν πολύ καλά από που υποκινούνται όλα αυτά καθώς και τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Δεν είναι κακό να εξυπηρετείς τα συμφέροντα του εργοδότη σου. Είναι κακό όμως να το κάνεις με κίτρινο και δόλιο τρόπο.  

Σε μία εποχή όπου η δημοσιογραφία διανύει τα πιό δύσκολα της χρόνια και αμφιταλαντεύται καθημερινά, πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων