ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρώτη νίκη για ΑΣΤΕΡΑ, 2-0 την ΑΕΚ

Ένας εξαιρετικός τακτικά ΑΣΤΕΡΑΣ, δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να απειλήσει και πήρε την πρώτη του νίκη με 2-0! Μουνάφο και Μανιάς τα γκολ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ λάμπει ξανά! Μετά τις ισοπαλίες σε Φάληρο και Πηγάδια, οι Αρκάδες έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στη σεζόν, με 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Μουνάφο άνοιξε το σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου κι ο ίδιος παίκτης με ασίστ του βρήκε τον Μανιά για το 2-0 στο 81'. Ο Σάββας Παντελίδης ΄παρέδωσε μαθήματα τακτικής, δεν επέτρεψε στην Ένωση όχι απλά να απειλήσει αλλά να κάνει μόλις μία τελική στην εστία του Αθανασιάδη (κι αυτή στις καθυστερήσεις).

Έτσι ξεκίνησαν

Σε σύστημα 4-2-3-1 για τον Παντελίδη, οι Ισνάλδο και Καλτσάς είναι αριστερά και δεξιά του Δουβίκα, ενώ ο Μαντίντα βρίσκεται μπροστά από τους Μουνάφο και Τσουκαλά. Γιαννούλης και Κώτσιρας είναι στα άκρα της άμυνας κι οι Πασαλίδης-Τριανταφυλλόπουλος τα δύο στόπερ με τον Αθανασιάδη να είναι στο τέρμα.

Ο Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα του σε 4-3-3 με τους Τσιντώτα στο τέρμα και τους Βινίσιους-Μπακάκη αριστερά και δεξιά στην άμυνα, ενώ οι Γιαννούτσος και Βράνιες ήταν τα δύο στόπερ. Ο Γιόχανσον ήταν ο κόφτης με τους Αϊντάρεβιτς και Γαλανόπουλο να είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι. Οι Μάνταλος και Μπακασέτας είναι αριστερά και δεξιά του Αραούχο.

Το ματς

Το ματς ματς ξεκίνησε με τον ΑΣΤΕΡΑ να έχει σαφές προσανατολισμό στην άμυνά του. Ωστόσο, μόλις στο 2' οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς με τον Δουβίκα να παίρνει την μπάλα από τον Μαντίντα αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός είχε πέσει, η Ένωση είχε την κατοχή κι οι παίκτες του Παντελίδη είχαν δώσει τους χώρους χωρίς να τους επιτρέπουν να γίνουν απειλητικοί. Για τους φιλοξενούμενους η πρώτη σημαντική φάση ήρθε στο 23' με τον Γιόχανσον να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Γιόχανσον, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ... ανέβασε τους παλμούς του Χιμένεθ στο 30' όταν ο Ισνάλντο με εκτέλεση φάουλ μετέφερε την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του αλλά ο Βράνιες την απομάκρυνε, ενώ 5' νωρίτερα ο Δουβίκας γύρισε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε το σουτ κι ο Τσιντώτας μπλόκαρε την προσπάθειά του. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τη σπουδαία φάση.

Μπήκε... φουριόζος!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, στο δεύτερο μέρος ήταν... καυτός! Με το "καλημέρα" (47') ο Δουβίκας πίεσε τον Βινίσιους, κέρδισε την μπάλα και από τα πόδια του η μπάλα πήγε στον Μουνάφο ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. 

Λίγα λεπτά αργότερα δεν ήθελε πολύ να γίνει το 2-0. Ο Ισνάλντο έφερε την μπάλα μπροστά του και μπροστά από δύο παίκτες έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση προσπάθησε να πιέσει και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν τόσο καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο που επέτρεψαν μόλις μία τελική στην εστία του Αθανασιάδη! Κι αυτή στις καθυστερήσεις.

Ούτε Λιβάια, ούτε Τρίστασον, ούτε Χριστοδουλόπουλος μπόρεσαν να δώσουν πνοή στην Ένωση κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ που είχε εξαιρετική συμπεριφορά στο τακτικό κομμάτι την οδήγησε στην πρώτη της φετινή ήττα.

Ο Τόνσο μπήκε στο τέλος αντί του Μαντίντα κάνοντας το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Μαντίντα, Καλτσάς, Ισνάλντο, Δουβικας

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Βράνιες, Μπακάκης, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας και Αραούχο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων