ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ολυμπιακός-ΑΣΤΕΡΑΣ: Παιχνίδι ψυχολογίας

Έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει έναν μόνο βαθμό με 2 εντός έδρας ήττες. Η τελευταία μάλιστα (Αστέρας - Λαμία: 1-3) έφερε τρυγμούς στο εσωτερικό της ομάδας και οδήγησε σε αλλαγή προπονητή.

  Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Εποχή Παντελίδη στον ΑΣΤΕΡΑ λοιπόν. Ο νέος τεχνικός ήρθε σε πολύ δύσκολη στιγμή για τους Αρκάδες με τις ήττες να ρίχνουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση να μην είναι σε καλά επίπεδα. Και ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Στις δηλώσεις του όμως, ο Παντελίδης έδειξε να μην φοβάται. Τόνισε ότι ξέρει να παλεύει και ότι αυτό θα προσπαθήσει να περάσει και στους ποδοσφαιριστές του. "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα" είπε χαρακτηριστικά.Θα σκεφτεί κανείς έτσι πρέπει να κάνει ο προπονητής.

Πράγματι. Θέλει να δουλέψει πάνω στον τομέα της ψυχολογίας ο Παντελίδης. Από εκεί να ξεκινήσει για να γυρίσει τον διακόπτη.

Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση έρχεται να προστεθεί και το πάντα δύσκολο παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Κόντρα σε έναν "πληγωμένο" Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (2-3) για το Champions League. Σίγουρα οι "Ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση στα παιχνίδια με τον ΑΣΤΕΡΑ (ακολουθεί μεσοβδόμαδα το παιχνίδι για το Κύπελλο).

Δύο ομάδες με πεσμένη ψυχολογία θα αναμετρηθούν το Σάββατο. Μία ήττα με καλή εμφάνιση όμως για τον ΑΣΤΕΡΑ θα σημάνει την αρχή της αντεπίθεσης.Φανταστείτε να φύγουν οι "κιτρινομπλέ" με βαθμό ή  ή βαθμούς. Αυτό θα είναι το restart που ψάχνει ο Παντελίδης για να ανακτήσουν οι παίκτες του την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων