ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποιο Survivor; Aστεράτο rafting στον Λούσιο!

Δείτε στο a-s αποκλειστικές φωτογραφίες από την εξόρμηση στο Λούσιο ποταμό για rafting, ανθρώπων της οικογένειας του Αστέρα!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η Πέμπτη (29/06) ήταν μία ημέρα όπου γέμισε τις μπαταρίες του το "τιμ" του Αστέρα. Και τι καλύτερη ευκαιρία από μία εξόρμηση στον Λούσιο ποταμό για rafting, η οποία έφερε ακόμα πιο κοντά μία ομάδα που έχει σημαντικές ευθύνες στη λειτουργία του κιτρινομπλέ οργανισμού.

Ο Δημήτρης Μπάκος, εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της ομάδας, ο Δημήτρης Κενές, αντιπρόεδρος και εμπορικός δ/ντης, ο Νίκος Γαλανακόπουλος, τεχνικός δ/ντης, και ο φροντιστής Ζάχος Παράσχος, δοκίμασαν μία μοναδική εμπειρία σε ένα πανέμορφο τοπίο.

Το arcadiasports.gr παρουσιάζει φωτογραφίες από την εξόρμηση της Αστεράτης παρέας η οποία έβαλε τα γυαλιά στους Survivors που παίζουν με παζλ και δοκούς ισορροπίες! Kαι όπως βλέπετε και από τα χαμόγελα, απόλαυσαν με την ψυχή τους την εντυπωσιακή κατάβαση!

* Η συγκεκριμένη κατάβαση rafting διοργανώνεται από την Trekking Hellas. Ξεκινάει από τη γέφυρα του Ατσίχολου στον ποταμό Λούσιο. Ακούγοντας τα παραγγέλματα του οδηγού κωπηλατείτε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού μέσα σε ένα τούνελ από φυτά και δέντρα. Οι βράχοι που βρίσκονται στο ποτάμι, δημιουργούν συναρπαστικά περάσματα και εμπόδια, χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία καθ' όλη τη διάρκεια του rafting.

Ο Λούσιος ποταμός χύνεται στον Αλφειό όπου και συνεχίζετε το rafting σε ακόμα πιο εντυπωσιακά περάσματα  για να σταματήσετε λίγο πριν το φαράγγι του Αλφειού στην ιστορική  πετρόχτιστη γέφυρα του Κούκου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους trekking.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων