ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λέβι Μαδίντα ο 7ος!

Ο Λέβι Μαδίντα θα αγωνίζεται πλέον με τα "κιτρινομπλέ" χρώματα και με το νούμερο 8 ραμμένο στο πίσω μέρος της φανέλας του. Δείτε ποιοι έχουν φορέσει το συγκεκριμένο νούμερο παλαιότερα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ξεκινώντας, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πήρε για πρώτη φορά στα χέρια του τη φανέλα με το νούμερο 8 ήταν ο Δημοσθένης Παπαθανασίου. Ο 38χρονος πλέον ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε το 2006/07 με τον Αστέρα και κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας.

 

Τη σκυτάλη έδωσε την επόμενη χρονιά στον Οράσιο Καρντόσο. Ο έμπειρος μέσος κρατούσε… σπίτι του τη φανέλα με το 8 για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Μπορεί να έχει αποχωριστεί την πλούσια κόμη του, όμως το χαρακτηριστικό μαλλί του έχει μείνει στη μνήμη των φιλάθλων του Αστέρα, όσο και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα "κιτρινομπλέ". 

 

Το 2010/11 ο Αστέρας κατάφερε να φέρει στην Τρίπολη τον Ράντσολαβ Ματούσιακ. Δεν έμεινε μεγάλο διάστημα στην ομάδα γι΄αυτό και στη συνέχεια παραχώρησε το 8 στον Φερνάντο Ουσέρο.

 

Ο Ισπανός αγωνίζεται πλέον στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης και είχε γράψει τη δική του ιστορία στον Αστέρα οδηγώντας τον στον τελικό Κυπέλλου το 2013.

 

Έπειτα το νούμερο 8 έφτασε στα χέρια του Ελίνι Δημούτσου. Ερχόμενος από τον Ατρόμητο ο έμπειρος μέσος ζήτησε τον συγκεκριμένο αριθμό αλλά τη φετινή σεζόν τον είδαμε να αλλάζει καθώς αγωνιζόταν με το 21 στην πλάτη.

 

Ο λόγος ήταν επειδή ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά από έξι χρόνια παρουσίας στους "κιτρινομπλέ" αποφάσισε να αποχωριστεί το 25 και να πάρει τη φανέλα με το 8. Ο πρώην άσος του Αστέρα όταν μετακινήθηκε στους πράσινους άφησε χωρίς κάτοχο τον αριθμό, τον οποίο πολλοί ποδοσφαιριστές στο παρελθόν αγαπήσανε.

 

Ο Λέβι Μαδίντα με την άφιξη του στον Αστέρα αποφάσισε να δώσει και πάλι σάρκα και οστά στην συγκεκριμένα φανέλα, προβάροντας τον νέο του αριθμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Έτσι έγινε ο έβδομος ποδοσφαιριστής που θα έχει το «8» με την "κιτρινομπλέ" εμφάνιση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων