ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νίκη στο φινάλε και το... άπιαστο γκολ του Ράγιος (VIDEO)

Σαν σήμερα, πέντε χρόνια πριν, ο Αστέρας υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την τελευταία αγωνιστική της Super League.

 

 

Ο κόσμος είχε γεμίσει το γήπεδο, και με τη φωνή του ώθησε την ομάδα να πάρει αυτό που χρειαζόταν για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τη νίκη. 

 

Ο Αστέρας κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, καθώς επικράτησε με 2-0 της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Το σκορ για τους "κιτρινομπλέ" αρχικά άνοιξε ο Τάσος Μπακασέτας. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Αστέρας έκανε το 1-0. Αρχικά, ο Ράγιος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, βρίσκοντας τον Έγκον κι αυτός με το στήθος έστρωσε στον Μπακασέτα, που δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με αριστερό δυνατό σουτ.

 

 

Στην επανάληψη ο Αστέρας, ήθελε να κλειδώσει τη νίκη και τα κατάφερε. Στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ωραία κομπίνα στο κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Ράγιος που βρισκόταν έξω από την μεγάλη περιοχή. 

 

Ο Ισπανός δεν δίστασε και με αριστερό πλασέ άφησε άγαλμα τον Μιχαηλίδη, καθώς εκεί που κατέληξε η μπάλα δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

 

Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Αναστάσιου Κάκου με τον Αστέρα να κατακτά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

 

Αστέρας: Γεωργακόπουλος, Πιπίνης, Φορμίκα, Αργυρόπουλος, Σέρνα Ράγιος, Κουρμπέλης, Άλβαρες, Έγκον (65' Μάρτινς), Λαδάκης, Μπακασέτας (75' Σολάκης), Φρανκού (58' Σίμο Ναβάρο)

 

Πανιώνιος: Μιχαηλίδης (74' Πόγκασιτς), Κουλουχέρης, Κούρος, Πιέρ, Αντούνες (70' Σκέμπρι), Μενδρινός, Σάμαρης, Αναστασόπουλος (59' Γκέζος), Κούρντι, Ντιμπαλά, Σταυροθανασόπουλος

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων