ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πίεση ως το τέλος

Ο Αστέρας μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με το πείσμα που έδειξε έφτασε στην ισοφάριση, παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας για τις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Διαβάστε μέσω του a-s την απόδοση των Αρκάδων.

 

 

Ντοναρούμα: Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε πολλές φάσεις, άλλα όταν έπρεπε ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του. Έντονες διαμαρτυρίες του Ιταλού προς τους αμυντικούς του, για την αδράνεια που είχαν σε ορισμένα σημεία του αγώνα. 

 

Σελίν: Δεν ήταν σοβαρός σε όλη την αναμέτρηση. Στο γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας, Σελίν και Γκαϊντούτσικ ήταν συνυπεύθυνοι. Τέτοιο γκολ δε μπαίνει ούτε σε παιδική χαρά. Ο Κόντε μαζί με τον Ζάιρο δημιουργούσαν προβλήματα σ’ όλο το παιχνίδι, με τον Ουκρανό να έχει πολλά θέματα.

 

Γκαϊντούτσικ: Στο ελάχιστο χρόνο που αγωνίστηκε, αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Δεν είχε τρεξίματα ενώ στο γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας, φέρει ευθύνη, καθώς έχασε την μονομαχία με τον Κόντε. Δικαιολογημένα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στο 54’.

 

Γιαννούλης: Ήταν σε καλή μέρα. Με τα ανεβάσματα του έδινε πολύτιμες βοήθειες στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Στο αμυντικό κομμάτι ήταν σωστός και δεν άφηνε τους αντιπάλους αμαρκάριστους.

 

Μπέρτος: Μέτριο παιχνίδι από πλευράς του. Δεν έμπνεε σιγουριά στις μεταβιβάσεις του ενώ οι αντίπαλοι του ήταν πιο γρήγοροι, κάνοντας δυσκολότερο το έργο του. 

 

Δημούτσος: Στο δημιουργικό κομμάτι δεν βοήθησε. Έχανε πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, κρατώντας παραπάνω απ’ όσο έπρεπε, την μπάλα στα πόδια του. 

 

Τσουκαλάς: Δεν ήταν σε καλή μέρα. Πολλά λάθη από πλευράς του στη μεσαία γραμμή, δεν είχε ηρεμία στο παιχνίδι του, ενώ στην οργάνωση ήταν κάτω του μετρίου.

 

Μάσα: Θα μπορούσε να είχε γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα, αν ο Πασχαλάκης με την καταπληκτική επέμβαση που πραγματοποίησε δεν του έλεγε «όχι» στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού. Στο δεύτερο μέρος είχε κάποια σουτ, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος προς την αντίπαλη εστία.

 

Φαρίνια: Ο ρόλος του ήταν να δημιουργήσει το παιχνίδι του Αστέρα στην επίθεση. Δεν τα κατάφερε. Ήταν ψυχολογικά "άδειος" και δεν βοήθησε στο ελάχιστο την ομάδα του. Ανεπαρκής η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, καλό θα ήταν να βελτιώσει την απόδοση του στα επόμενα παιχνίδια. 

 

Καλτσάς: Δεν κατάφερε να πετύχει κάτι σπουδαίο στην αναμέτρηση, μιας και αγωνίστηκε για λιγότερο από 40' λεπτά. Είχε ένα σουτ, χωρίς όμως να ανησυχεί τον Πασχαλάκη. Πολλά λάθη και βεβιασμένες ενέργειες από πλευράς του.

 

Μανιάς: Για ακόμα μια φορά, ο υψηλόσωμος επιθετικός στάθηκε στο ύψος του. Ισοφάρισε για την ομάδα του, με παλικαρίσιο τρόπο. Πέρα απ’ αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι του Αστέρα, μιας και με τον Ιωαννίδη δίπλα του, γινόταν πιο απειλητικός.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Οι αλλαγές:

 

Ιωαννίδης: Ήταν η πρώτη αλλαγή του Βεργέτη και μάλιστα προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Δικαίωσε και με το παραπάνω τον προπονητή του, γι' αυτή την επιλογή καθώς έδωσε περισσότερο ελευθερία στον Μανιά, ανοίγοντας χώρους. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58’ να σκοράρει με το κεφάλι, όμως η παρουσία του στο παιχνίδι παίρνει θετικό πρόσημο.

 

Κώτσιρας: Από τα δικά του πόδια, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Με έξοχη πάσα βρήκε τον Μανιά, με τον δεύτερο να κάνει το 1-1. Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε σωστές τοποθετήσεις, ενώ με τα ανεβάσματα που είχε έβαζε δύσκολα στους αντιπάλους του. Βέβαια, μοναδική παραφωνία το γεγονός ότι είχε 1-2 κακές σέντρες στα σώματα αντιπάλων.

 

Κυριακόπουλος: Δεν μπορεί να κριθεί για το διάστημα που αγωνίστηκε, καθώς πέρασε στο παιχνίδι στο 78'.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων