ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναχώρηση και θλάσεις

Ο Αστέρας θα βρίσκεται από την Πέμπτη (23/02) στα Χανιά για τον αγώνα με τον Πλατανιά, αφήνοντας πίσω του ένα σωρό τραυματίες. 

 

Τα νεότερα για την επιδημία των θλάσεων δεν είναι τα καλύτερα. Ο Γιάννης Κώτσιρας έχει θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός. Ο Χαμντανί πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και θα λείψει για τον επόμενο μήνα!

Αύριο (23/02) θα μάθουμε τα νεότερα για την υποτροπή του Ίγκορ ο οποίος κινδυνεύει να μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Μπέρτο!

Χωρίς να είναι έτοιμος, όπως αποδείχθηκε, προπονήθηκε με αποτέλεσμα να πάθει υποτροπή. Τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός μάχης και αυτός. Θυμίζουμε ότι και ο Ίγκορ χρησιμοποιήθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, σε ένα τελείως αδιάφορο χρονικό σημείο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τη μάχη του Σαββάτου (25/02) με τον Πλατανιά, η ομάδα θα βρίσκεται από αύριο στην Κρήτη. Κάτι που σημαίνει ότι η τελευταία προπόνηση, την Παρασκευή, θα διεξαχθεί στο νησί.

Στο συγκεκριμένο ματς, ο Αστέρας δεν θα έχει στην αποστολή και τους Τσουκαλά, Στανισάβλιεβιτς οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων