ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Πάμπλο Μάσα μας παρουσιάζει την οικογένεια του

Ο κύριος και η κυρία Μάσα ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους και μας συστήνονται μέσω του καναλιού του Αστέρα στο ATFC.tv

 

Διαβάστε τι είπαν για την ζωή  τους στην  Τρίπολη και παρακολουθήστε το βίντεο από το σπίτι της οικογένειας.

Για την πρώτη του φορά μακριά από την Αργεντινή.

"Ηταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία για μένα το να φύγω για να παίξω στο εξωτερικό. Πλέον μετά από τέσσερα χρόνια αισθάνομαι πολύ όμορφα. Η Τρίπολη είναι μια πολύ ωραία πόλη αν και αρκετά πιο μικρή από αυτή που έμενα στην Αργεντινή.

Το πιο σημαντικό είναι το θέμα της γλώσσας η οποία είναι αρκετά διαφορετική σε σύγκριση με την δικιά μας. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να επικοινωνήσεις με τον διπλανό σου, να καταλάβεις τι θέλει και να προσαρμοστείς. Δεν είχα βγει ποτέ από την χώρα μου οπότε δεν ήξερα κάποια ξένη γλώσσα. Πλέον έχω καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να μιλάς ξένες γλώσσες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή".

Για την προσαρμογή στον Αστέρα και στην Ελλάδα. 

"Η προσαρμογή έγινε πολύ γρήγορα και αυτό γιατί ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός. Επίσης είχα την συμπαράσταση κάποιον Ελλήνων που μιλούσαν ισπανικά και με βοήθησαν πολύ τις μέρες που ήταν δύσκολα. Ο Αστέρας έχει μια παράδοση με τους Αργεντίνους παίκτες οπότε με αυτούς μπορούσα να μιλήσω στην γλώσσα μου και τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για μένα".

Για τα 100 παιχνίδια που έχει συμπληρώσει με τον Αστέρα.

"Νιώθω τεράστια χαρά που έχω συμπληρώσει 100 παιχνίδια με την ομάδα του Αστέρα. Αυτό δείχνει ότι με εμπιστεύονται σαν ποδοσφαιριστή. Μου έχουν συμπεριφερθεί με καταπληκτικό τρόπο σε μένα και την οικογένεια μου. Για εμάς που είμαστε από το εξωτερικό είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και μας έχουν φερθεί άψογα από την πρώτη στιγμή. Μακάρι να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να συνεχίσουν να αισθάνονται ότι ο Πάμπλο έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα ακόμα στον σύλλογο.

Είμαι  πολύ περήφανος γιατί είναι η πρώτη φορά που φτάνω τις 100 συμμετοχές με κάποιο σύλλογο, ένας αριθμός αρκετά μεγάλος".

 

Μια μέρα με τον Πάμπλο στην Τρίπολη.

"Η καθημερινότητα μου είναι πολύ απλή. Κάθε μέρα έχω πρωινή προπόνηση. Προσπαθώ να κάνω μια καλή ζωή όσο αφορά την διατροφή μου, τα ωράρια και τις ώρες ξεκούρασης ώστε να δίνω το 100% στην ομάδα. Περνάω την μέρα μου με την οικογένεια μου καθώς οι φίλοι που θα ήθελα βρίσκονται στην Αργεντινή".

Την σκυτάλη στις ερωτήσεις πήρε η γυναίκα του και της ζητήθηκε να μιλήσει για την πόλη.

"Η αλήθεια είναι πως και εγώ αισθάνομαι ωραία εδώ στην Τρίπολη και ο κόσμος με κάνει να νιώθω καλά. Τα περασμένα χρόνια υπήρχαν περισσότερες γυναίκες από την Αργεντινή και ήταν καλύτερα τα πράγματα ωστόσο νιώθω καλά. Περπατάω στο κέντρο της πόλης και με αναγνωρίζουν όλοι, με χαιρετούν από παντού. Τον περισσότερο χρόνο μου βρίσκομαι σπίτι και ειδικά τώρα που κάνει κρύο. Ωστόσο  νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι εδώ με τον σύζυγο μου και έχουμε αυτή τη ζωή".

Η σκυτάλη πήγε πάλι στον Πάμπλο και ρωτήθηκε για τα αξέχαστα γκολ κόντρα στην Μάιντς.

"Είναι σημαντικό για μένα που σκόραρα δύο γκολ απέναντι στην Μάιντς αλλά το σημαντικότερο ήταν που σκόραρε τρία γκολ η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για τον Αστέρα που για δύο συνεχόμενες χρονιές βρέθηκε στους ομίλους του EuropaLeague".

Παρακολουθήστε όλη την συνέντευξη στο βίντεο:

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων