ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Τετράστερος"... Αστέρας για φίλημα !

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως ο Αστέρας έδειξε πάθος και ψυχή, καταφέρνοντας να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τη πολυπόθητη νίκη με το εμφατικό σκορ 4-1 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 11η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League.

 

 

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βγει μπροστά στην επίθεση, πετυχαίνοντας το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιαννούλης επιχείρησε από τα αριστερά μία σέντρα βρίσκοντας τον Μιχάλη Μανιά και τον τελευταίο να σουτάρει με τη μπάλα να κοντράρεται αρχικά στον Τσοκάνη και στη συνέχεια να καταλήγει στα χέρια του Κυριακίδη.

 

Η απάντηση από τον Παναιτωλικό ήταν άμεση που άνοιξε το σκορ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τον Μουνιό στο 9’. Ο Ρούσος είδε τον συμπαίκτη του που βγήκε στη πλάτη της άμυνας των Αρκάδων, νικώντας τον Αντόνιο Ντοναρούμα για το 1-0. 

 

 

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προσπάθησαν να συνέλθουν απ’ αυτό το γρήγορο τέρμα των φιλοξενουμένων και στο 12’ ο Μάσα επιχείρησε ένα ευθύβολο δυνατό σουτ με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του.

 

Οι "κιτρινομπλέ" στο πρώτο μέρος προσπαθούσαν να τρυπήσουν την άμυνα του Παναιτωλικού με κάθετες μπαλιές και τον Μάσα να συγκλίνει αρκετές φορές προς τον άξονα και να δίνει βοήθειες στους συμπαίκτες του. 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Αστέρας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να προηγηθεί με 2-1. Αρχικά, στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα  από την πολύ ωραία έμπνευση του Πάμπλο Μάσα να βγάλει μόνο του τον Μιχάλη Μανιά προς τον Κυριακίδη ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε σε πρώτο χρόνο να νικήσει τον πορτιέρο της ομάδας του Αγρινίου, για να έρθει στη συνέχεια ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβτς με μία κούρσα και με κοντινό πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

 

 

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τους Αρκάδες, που τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μουνιός ανέτρεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον σκόρερ του πρώτου τέρματος για τον Αστέρα, Στανισάβλιεβιτς και τον κ. Καλογερόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο δημιουργός του πρώτου γκολ Πάμπλο Μάσα πήρε τα απαραίτητα βήματα από τα έντεκα μέτρα και χωρίς να δυσκολευτεί νίκησε τον Δημήτρη Κυριακίδη και ανέτρεψε το σκορ, κάνοντας το 2-1. 

 

 

Στην επανάληψη οι "κιτρινομπλέ"... καθάρισαν το παιχνίδι από το 49ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Γιαννούλης απ’ την αριστερή πτέρυγα στόχευσε τον Μανιά και τον Κυριακίδη να αποκρούει αρχικά το σουτ του Έλληνα επιθετικού, όπως έγινε και στο πρώτο τέρμα του Αστέρα με τον Στανισάβλιεβιτς να ακολουθάει τη φάση και με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 3-1.  

 

 

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Σταύρος Τσουκαλάς, που βρέθηκε αμαρκάριστος εκτός μεγάλης περιοχής και με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα χαμηλά στη αριστερή γωνία του Κυριακίδη για το τελικό αποτέλεσμα, 4-1 δίνοντας παράλληλα και τη νίκη για την ομάδα του κόντρα στον Παναιτωλικό για την 11η  εξ αναβολής αγωνιστική της διοργάνωσης.

 

 

Το δυσάρεστο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Ίγκορ Σίλβα, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο στο 71’ καθώς οι πόνοι που ένιωθε δεν τον άφησαν να συνεχίσει στον αγώνα. Έτσι, ο Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, με τον κόσμο που έδωσε γι’ ακόμη μία φορά βροντερό παρόν στο γήπεδο, να αποθεώνει τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων