ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τέλος η ανοχή, ματώστε τη φανέλα!

Αμηχανία, απογοήτευση, αποπροσανατολισμός από το στόχο... Τα πρόσωπα Ελευθερόπουλου και παικτών εξιστορούσαν τα όσα εκτυλίχθηκαν στην Κέρκυρα. Μια ματιά αρκούσε. Αλήθεια ποιος ήταν ο στόχος του Αστέρα; Ποιο το σχέδιο για να τον πετύχει; 

 

 

Όπως και με τον Πανιώνιο, έτσι και τώρα οι "κιτρινομπλέ" δεν είχαν αρχή και τέλος. Καμία συνοχή στις γραμμές, κανένας αυτοματισμός. Δυστυχώς έμοιαζαν λες και τους μάζεψε ο "Ελέ" από αλάνα για να σταματήσουν τον Τουράμ! Αδύνατον!

 

Οι τραυματισμοί και οι απουσίες έχουν δημιουργήσει ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο υψηλού ρίσκου κ χαμηλής αποτελεσματικότητας. Ο Μπέρτος προσπαθεί να καλύψει τρύπες, ο Σέφιλ για την ώρα δείχνει ότι δεν είναι επιπέδου Αστέρα. Απολογούμαι γιατί πριν από 1 μήνα είχα γράψει πως ίσως να χρειάζεται παιχνίδια. Αλλαγή περιβάλλοντος χρειάζεται! Μέχρι τώρα πηδάει διαρκώς σε λάθος χρόνο, χάνει κάθε προσωπική μονομαχία, είναι αργός και ταυτόχρονα δεν ξέρει και πως να πασάρει στα 5 μέτρα! Αδιανόητο!

 

Δυστυχώς η επιθυμία-ρίσκο του Χάβου να μην θέλει στόπερ υπολογίζοντας για εκεί τον Ιγκλέσιας, αποδεικνύεται λάθος. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η ομάδα έμεινε χωρίς στόπερ μετά τον τραυματισμό του Κουρμπέλη (και φυσικά αυτόν του Τριανταφυλλόπουλου), με αποτέλεσμα να προσπαθεί με αλχημείες ο τωρινός προπονητής να σώσει όσα δε σώζονται. Η ομάδα έμεινε και χωρίς 2ο φορ, κάτι που πονάει περισσότερο βλέποντας τον Ιωαννίδη να είναι ο περυσινός μέτριος Ιωαννίδης και όχι ο φορ του καλοκαιριού που τα έβαζε από παντού.

 

Οι χαφ δεν έχουν εύκολα την κάθετη πάσα (εξαίρεση ο Νίκο και ο Φαρίνια που ουσιαστικά τώρα θα αρχίσει να παίζει), τα άκρα δε δουλεύουν (κακοί φέτος οι Καλτσάς και Μάσα) και η μέχρι στιγμής ανεπάρκεια οδηγεί σε νεύρα (Κοζίτσκι-Σεφίλ, Τσουκαλάς-Χαμντανί), αλλά και σε χαζές κάρτες όπως αυτή του Στανισάβλιεβιτς που μπήκε χωρίς να βγει ο Καλτσάς και ξεκίνησε με κίτρινη! Ούτε σε αλάνα! Σε όλα αυτά προσθέστε και τους τραυματισμούς των "Πότσι", Ιγκλέσιας, Γκοντό, Κουρμπέλη, Τριανταφυλλόπουλου και το παζλ της απελπισίας συμπληρώνεται.

 

Θεωρώ βέβαιο πως το Γενάρη θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει από τη διοίκηση για να δημιουργηθεί ισορροπία και βάθος στο ρόστερ. Αλλά μέχρι τότε ας ματώσει επιτέλους κάποιος τη φανέλα! Επιμένω πως Καλτσάς, Φαρίνια, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Μπέρτος είναι σούπερ μεταγραφές. Αλλά να μπουν επιτέλους στο κλίμα! Και αυτοί και οι παλιοί! Δείξτε ποιοι είστε! Ο προπονητής άλλαξε. Η ανοχή τελείωσε, όπως και οι δικαιολογίες!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων