ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντανακλαστικά για να γλιτώσουμε τα χωράφια

Ο Αστέρας έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και μετά την κλήρωση του Κυπέλλου επέστησε την προσοχή στην ΕΠΟ σχετικά με τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες καθώς μερικά από αυτά εγκυμονούν κινδύνους και δεν παρέχουν ούτε τα βασικά!

 

 

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλοντας να προλάβουν άσχημες καταστάσεις, όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, αλλά γενικότερα για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο θεσμό του Κυπέλλου, μέσω προφορικού λόγου αλλά και γραπτού εγγράφου που απέστειλαν στην ΕΠΟ ζητούν να διασφαλιστεί πως τα γήπεδα και οι αγωνιστικοί χώροι που θα φιλοξενήσουν τα ματς, θα είναι οι κατάλληλοι και δεν θα θυμίζουν… χωράφια. 

Ο Αστέρας, είναι η αλήθεια, πως τα δύο τελευταία χρόνια, με Κισσαμικό και Αιγινιακό (θα τον συναντήσει και φέτος) έχει κληθεί να παίξει σε γήπεδα που δεν παρέχουν ούτε τα βασικά και αποτελούν πηγές κινδύνου για τους ποδοσφαιριστές, αλλά προσβάλουν και με την εικόνα τους, τηλεθεατές και φιλάθλους. 

Ο Αστέρας ζητά το αυτονόητο και μπαίνει μπροστάρης και των υπολοίπων συλλόγων σε μία προσπάθεια να προστατευτούν οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο θεσμός του Κυπέλλου. 

Κανείς δεν ζητά να γίνουν τα γήπεδα από τη μια μέρα στην άλλη επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όμως είναι υποχρέωση της ΕΠΟ να διασφαλίσει πως θα παρέχονται όλα όσα χρειάζεται μία επαγγελματική ομάδα και μία αξιοπρεπής διοργάνωση, όπως πρέπει να είναι το Κύπελλο.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων