ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ"

Ο Ροτζέριο Μάρτινς παρουσιάζει στον Αρκαδία 93.8 τον προπονητή του Αστέρα, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η συνεργασία τους στον Πανθρακικό, η φιλοσοφία του "Ελέ" και οι εμπειρίες του που κερδίζουν τον σεβασμό από την πρώτη στιγμή. 

 

 

Ζητήσαμε από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Ροτζέριο Μάρτινς, να μας δώσει κάποια στοιχεία για τον κόουτς των Αρκάδων. Ο Βραζιλιάνος, ενημερωμένος για την πρόσληψη Ελευθερόπουλου, ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή: "Η καλύτερη επιλογή φίλε", μας είπε και συνέχισε:

"Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που έχει φοβερές ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Από το πρώτο λεπτό κερδίζει τον σεβασμό και προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Είναι ένας προπονητής που προσπαθεί να συνδυάσει όσα έχει ζήσει και να παρουσιάσει κάτι ξεχωριστό στο γήπεδο", είπε αρχικά ο Ρόζα και πρόσθεσε: "Είναι λάτρης της τακτικής και ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο και το παιχνίδι. Αυτό είναι και το μεγαλύτερό του προσόν".

Για το ποια είναι η προπονητική του φιλοσοφία, ανέφερε: "Το καλό ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλει να παρουσιάσει σε μία ισορροπία τόσο αμυντική όσο και επιθετική. Ο Αστέρας έχει καλούς παίκτες και του δίνει τις συνθήκες να δείξει το πόσο καλός είναι. Στις προηγούμενες ομάδες δεν είχε πάντα λυμένα τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, πράγμα που θα βρει στον Αστέρα και θα δουλέψει σε ηρεμία. Θα δείτε και εσείς πόσο καλός είναι".

Μαζί πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ομάδα που αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή ο Αστέρας: "Μακάρι να φέρει γούρι η επικοινωνία μας και να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα ο κύριος Ελευθερόπουλος. Ο Αστέρας φυσικά και μπορεί να τα καταφέρει και η αλλαγή προπονητή μπορεί να βοηθήσει σε αυτό".

Τέλος για τον αγαπημένο του Αστέρα, είπε: "Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Συνεχώς ενημερώνομαι για τον Αστέρα, γνωρίζω πως θα βρεθεί στη θέση που του αξίζει, το μόνο που χρειάζεται, είναι υπομονή". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων