ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ: "Δεν θα πληρώσουμε αμαρτίες άλλων"

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παίρνει επίσημη θέση σχετικά με την πιθανή αναβολή του πρωταθλήματος και προειδοποιεί πως θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε πάρει μία τέτοια απόφαση. Διαβάστε την ανακοίνωση. 

 

 

Δεν θα πληρώσουμε αμαρτίες άλλων

Αντιλαμβανόμενοι το κλίμα των ημερών, ενημερώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ή προσώπων που ενδέχεται να αποφασίσουν αναβολή, στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος. 

Επενδύοντας σταθερά για παραπάνω από μια δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό μας και την οικονομική μας ισορροπία για τη σεζόν 2016-2017. Αυτά τα αποφασίζουμε για τον εαυτό μας αποκλειστικά εμείς. 

Οι ρήτρες από τη Nova καραδοκούν και καλό είναι όλοι όσοι ετοιμάζονται να... πυροδοτήσουν τη βόμβα της αναβολής, να προετοιμαστούν να σηκώσουν το βάρος (οικονομικό και όχι μόνο) μιας τέτοιας απόφασης. 

Εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε αμαρτίες άλλων.

Υ. Γ. Περιμένουμε τις αντιδράσεις και άλλων ομάδων Super League.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων