ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας made in Greece

Ο Αστέρας είναι ολοένα και πιο ελληνικός. Τέσσερα στα τέσσερα στην άμυνα, οκτώ της αρχικής ενδεκάδας Έλληνες, πέντε μετά τις αλλαγές.

Την ώρα που στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στις παραδοσιακές ελληνικές δυνάμεις ψάχνεις να βρεις... Έλληνα, ο Αστέρας επιλέγει ένα δικό του, διαφορετικό δρόμο. Διαφορετικό και με αυτόν στον οποίον βάδιζε τις προηγούμενες σεζόν κι ο ίδιος.

Το ελληνικό στοιχείο είναι πιο έντονο από ποτέ στους Αρκάδες. Ενδεικτικό τούτου, ότι στην αρχική ενδεκάδα της φιλικής νίκης επί της Κάμπουρ, στο δεύτερο τεστ επί ολλανδικού εδάφους η αμυντική τετράδα ήταν στο σύνολό της made in Greece.

Μπέρτος, Κουρμπέλης, Τριανταφυλλόπουλος και Γιαννούλης. Εάν προσθέσουμε τους Δημούτσο, Καλτσά, Τσιλιανίδη και Ιωαννίδη φθάνουμε τα 8/11 να είναι από την Ελλάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών του Μάκη Χάβου, πέρασαν οι Αθανασιάδης, Παπαγγελής, Νάτσης, Τσιώλης και Κώτσιρας, το οποίο σημαίνει ότι η... μισή (σχεδόν) ενδεκάδα (5/11) είχε και πάλι γαλανόλευκο χρώμα.

Ο Αστέρας μιλά ελληνικά, αντίθετα με τα σημεία των ποδοσφαιρικών καιρών κι αυτό αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο.

* Το σχόλιο ανέβηκε στο Sport24.gr από τον απεσταλμένο του, Βασίλη Τεμπέλη

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων