ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αφύπνιση προτού να είναι αργά...

Το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία, ο αγώνας στην Ξάνθη είναι καθοριστικός για τον Αστέρα και η διοίκηση της ομάδας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές. 

 

 

Πριν την προπόνηση της Τρίτης (9/2) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προσπαθώντας να τους θέσει - για ακόμη μία φορά είναι η αλήθεια - προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας και του μεγάλου στόχου της πεντάδας και του ευρωπαίκού εισιτηρίου. 

 

Ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε στους ποδοσφαιριστές την κρισιμότητα του αγώνα με την Ξάνθη και την αγωνιστικότητα με την οποία απαιτείται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, για ένα ματς δίχως αύριο. Κι αυτό, διότι... "αν μείνουμε πίσω πέντε και έξι βαθμούς, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα", όπως τους είπε. 

 

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, είπε στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, εκφράζοντας και τη δυσαρέσκεια της διοίκησης, ότι "δεν γίνεται να υπάρχουν ομάδες χωρίς νερό κι εσείς που έχετε τα πάντα στον Αστέρα και τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψετε, να παρουσιάζεστε τόσο αδιάφοροι". 

 

Η κατάληξη της ομιλίας του Γιώργου Μποροβήλου ήταν πλέον και το μήνυμα με το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αγώνα της Δευτέρας (15/2) στην Ξάνθη: Κάντε αυτό που πρέπει προτού να είναι αργά...

 

Είναι δεδομένο ότι οι εμφανίσεις της ομάδας, τελευταία αυτή με τον Πλατανιά στην Κρήτη έχουν προβληματίσει τη διοίκηση, οι αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι πλέον κρίσιμοι και όχι μόνο για την κατάληξη της χρονιάς για τον Αστέρα, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων