ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προπόνηση με ΛΟΥΙ (PHOTOS)

Στον Αστέρα μπήκαν σε ρυθμό προπονήσεων και αναζητούν το μεγάλο, εκτός έδρας, αποτέλεσμα, που θα φέρει, ξανά, την ομάδα σε τροχιά πεντάδας. Διαβάστε τι έγινε στο πρόγραμμα της Τρίτης (09/02).

 

 

Μετά την ήττα στην Κρήτη, έρχεται η σειρά για ακόμα μία εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά στην Ξάνθη. Οι δύο αγώνες μακριά από την Τρίπολη θα είναι αποτυχία να μεταφραστούν σε μηδέν βαθμούς και με το βλέμμα στην πεντάδα, οι ποδοσφαιριστές άρχισαν την προετοιμασία τους. 

Χρόνος για περαιτέρω στραβοπατήματα δεν υπάρχει, ο Πανιώνιος κέρδισε και τον Παναιτωλικό, είναι μόνος 5ος στη Super League και οι Αρκάδες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν να μεγαλώσει και άλλο η διαφορά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Γνωρίζοντας τα παραπάνω, μία ημέρα μετά το ρεπό, ο Αστέρας άρχισε την εβδομάδα των προπονήσεων με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να ακολουθεί θεραπεία και τον Ταξιάρχη Φούντα, ατομικό πρόγραμμα. 

Το θετικό της υπόθεσης, είναι η επιστροφή του Λούι, με τον Αργεντινό αμυντικό να βγάζει χωρίς πρόβλημα ολόκληρο το πρόγραμμα. 

Το επίσημο site της ΠΑΕ, αναφέρει:

"Μετά το ρεπό της Δευτέρας (08/02), οι ποδοσφαιριστές μας επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (09/02) όπου και άρχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε στο πρώτο μέρος ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού (Core Stability), στη συνέχεια ασκήσεις συντονισμού, ευλυγισίας και κατοχής μπάλας σε σχηματισμό και τέλος παιχνίδι υποομάδων σε περιορισμένο χώρο. 

Κανονικά προπονήθηκε ο Lluy, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα μπει σε κανονικό ρυθμό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Θεραπεία ακολούθησε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων