ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΓΙΑΝΝΟΥ: Προσέχει για να τον έχει!

Ο Αστέρας συνεχίζει τις προπονήσεις με στόχο την άμεση αγωνιστική βελτίωσή του με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αποφόρτιση για τον Γιάννου, προκειμένου να γλιτώσει τον τραυματισμό. 

 

Ο επιθετικός του Αστέρα είναι κι αυτός στο όριο της θλάσης. Το χειρότερο που θα μπορούσε να πάθει ο Στάικος Βεργέτης αυτή τη στιγμή σε αγωνιστικό επίπεδο θα ήταν να χάσει τον πρώτο σκόρερ του και πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. 

 

Ο Γιάννου αυτές τις ημέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης, προκειμένου να μην επιβαρύνει την κατάστασή του και να γλιτώσει τα χειρότερα. Ο Αστέρας, με λίγα λόγια, τον προσέχει για να τον έχει. 

 

Ασφαλώς το σενάριο ακόμη ενός μυικού τραυματισμού θα ήταν πολύ κακό για τον Αστέρα σε αγωνιστικό επίπεδο. Κι αυτό διότι θα έχανε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από τραυματισμό, μετά τους Μπερτόγλιο, Παπαδόπουλο, Λανθαρότε, Νίκο, Φούντα (αυτοί πλέον έχουν επιστρέψει) και Δημούτσο, Κοσίτσκι, Γκοϊάν (συνεχίζουν τη θεραπεία τους). 

 

Για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ προσεκτικοί με τον Γιάννου και αισιοδοξούν ότι θα τον έχουν ετοιμοπόλεμο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, κόντρα στην Ξάνθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Στην προπόνηση της Πέμπτης (8/10) το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων