ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παράσχος: "Επιτέλους..."

Ο Γιώργος Παράσχος ανέφερε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε καλές αντεπιθέσεις αλλά δεν είχε την ηρεμία που θα την έκαναν να φύγει με το τρίποντο.

 

Αναλυτικά:

"Επιτέλους μετά από πολλές αγωνιστικές πήραμε έναν βαθμό εκτός έδρας, από μία καλή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Δικαιούμασταν και σε άλλα παιχνίδια δύσκολα βαθμούς αλλά δεν πήραμε τίποτα στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι κυριαρχήσαμε κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλύτερα αλλά δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Δουλεύουμε σε αυτό τον τομέα δυστυχώς  την πατήσαμε ακόμη μία φορά, είχαμε την τύχη να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν αλλά νομίζω ότι μας στοίχισε από εκεί και πέρα αφού δεν δεχτήκαμε γκολ σε δύο κλασσικές ευκαιρίες που έκανε ο Αστέρας. Βοήθησε και ο διαιτητής λίγο στο να μείνουμε πίσω. Ήμασταν καλοί στις αντεπιθέσεις, δεν είχαμε την ηρεμία που θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ και να φύγουμε νικητές".

"Στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, στο δεύτερο ο Αστέρας ήταν καλύτερος πίεσε, εμείς κάναμε αντεπιθέσεις και έστω αυτός ο βαθμός είναι πολύτιμος. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί και σε άλλες εκτός έδρας αναμετρήσεις ενώ παίζαμε καλά δεν παίρναμε τίποτα, το σημερινό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει". 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων