ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βεργέτης: "Απογοήτευση και προβληματισμός"

Ο Στάικος Βεργέτης εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα του Αστέρα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ανέφερε πως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και τόνισε πως υπάρχει απογοήτευση, προβληματισμός και ανεξήγητη πίεση στην ομάδα.

 

 

Αναλυτικά:

"Σήμερα κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν είχαμε ταχύτητα, δεν είχαμε ρυθμό, δεν πρεσάραμε. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ταχύτητα, ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε κάποιες φάσεις για να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει στεναχώρια και προβληματισμός στην ομάδα. Υπάρχει διακοπή, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για να βελτιωθεί η εικόνα μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει".

"Στα άκρα σε εξωθεί το ματς. Είχαν πολύ κόσμο στον άξονα και πήγαμε από τα άκρα. Ήμασταν προβλέψιμοι, ήμασταν αργοί στις αντιδράσεις μας".

Για την ενδεκάδα και το αν έχει ευθύνη...

"Ευθύνη υπάρχει στον προπονητή, αλλά οι λύσεις που είχαμε στην διάθεσή μας, βασιστήκαμε σε αυτές. Περιμέναμε μια καλύτερη εικόνα από τα παιδιά".

Για το αν υπάρχει πίεση και άγχος...

"Εκλαμβάνω μια πίεση από την πλευρά των παικτών και δεν έχει εξήγηση, γιατί δεν υπάρχει από κάπου αλλού. Δεν μπορώ να κατανοήσω την αιτία που υπάρχει στους παίκτες".

Για το τι πρέπει να αλλάξει...

"Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και να το αλλάξουμε. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων