ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Το κάζο της Λέσβου

Ο Αστέρας πρέπει να συνέλθει από τον αγώνα της Μυτιλήνης όμως οι πεταμένοι βαθμοί είναι γεγονός. Το a-s βαθμολογεί την προσπάθεια ποδοσφαιριστών και προπονητή με άριστα το 5.

 

 

Βεργέτης 2,5: Αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να τα κρατά και ο πάγκος. Δυστυχώς, το διπλό δεν ήρθε και η ισοπαλία με τον τρόπο που έγινε το 1-1 είναι απογοητευτική. Τέτοιο ματς δεν χάνεται και στο θέμα της διαχείρισης η ευθύνη είναι συνολική, όχι μόνο των ποδοσφαιριστών. 

Κοσίτσκι 2: Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο γι αυτό χρειάζεται τον τερματοφύλακά της πανέτοιμο στη μία ευκαιρία που θα κάνει ο αντίπαλος. Το λάθος που έφερε τα κόρνερ στις καθυστερήσεις δεν ξεχνιέται όσο σταθερός και αν ήταν ο Κοσίτσκι.

 

Γιαννούλης 3: Ηταν καλύτερος στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Με την Καλλονή τον είδαμε να πατάει και την αντίπαλη περιοχή, αλλά η διάφορα δεν έγινε με κάποια από τις σέντρες που δοκίμασε. Αμυντικά, δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

 

Λούι 3: Επέστρεψε και ο Αστέρας τον χρειάζεται. Ηταν δραστήριος, δεν έδειξε μαγκωμένος και προσπάθησε να βγάλει συνδυασμούς, ενώ δοκίμασε και σουτ. Μακάρι να ξεπέρασε πλήρως τις όποιες ενοχλήσεις και να είναι βασικός και αναντικατάστατος. 

 

Γκοϊάν 3: Είπαμε, όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. Αν τελείωνε το παιχνίδι 0-1 τότε θα θυμόμασταν το διώξιμο του Ντορίν πάνω στη γραμμή και θα έφτανε κοντά στο άριστα. 

 

Αλόκο 2: Δεν μοιάζει ισάξιος του Σανκαρέ και σίγουρα όχι καλύτερος. Οι δύο κάθετες στον Γιαννούλη ήταν εξαιρετικές αλλά οι αντιδράσεις του στις καθυστερήσεις δεν έβγαζαν την ηρεμία που αναζητούσε η ομάδα, αλλά το αντίθετο.

 

Ιγκλέσιας 3: Είναι ηγετικός ο ρόλος του στη μεσαία γραμμή αλλά δεν έβγαλε την σπιρτάδα που θα έδινε και το κάτι παραπάνω. Πήρε μία κεφαλιά και έφτασε κοντά στο γκολ, δοκίμασε και σουτ, όμως το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε. 

 

Δημούτσος 2: Αρκετά λάθη στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός. Τουλάχιστον πήρε αγωνιστικό ρυθμό, έχει παίξει σε όλα τα ματς και πλέον πρέπει να αρχίσει να δείχνει στο γήπεδο την μπάλα που ξέρει και το πόσο καλά γνωρίζει τη θέση του. 

 

Μάσα 1,5: Με μία λέξη απογοητευτικός. Καμία τελική προσπάθεια, πολλά λάθη (5) και γεμίσματα στο πουθενά (0/5). Δικαιολογημένα έγινε η πρώτη αλλαγή του Στάικου Βεργέτη στο 59ο λεπτό.

 

Φούντας 2,5: Με όρεξη και σε αυτό το παιχνίδι αλλά και πάλι του έλειψε η καλή προσπάθεια στο τέλος, είτε αυτή είναι τελική είτε σέντρα. Σωστή και εδώ η αλλαγή του Στάικου  Βεργέτη στο 68ο λεπτό.

 

Μπερτόγλιο 3: Ήταν κινητικός για άλλο ένα παιχνίδι, απείλησε περισσότερο από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή (5 τελικές) αλλά στις αντεπιθέσεις στο τέλος έπρεπε να ήταν πιο ομαδικός για να καθαρίσει ο Αστέρας το ματς.

 

Γιάννου 3: Δεν τροφοδοτήθηκε πολύ ο Έλληνας επιθετικός ωστόσο την δουλειά του την έκανε, κερδίζοντας το πέναλτι και εκτελώντας του με θαυμάσιο τρόπο. Δυστυχώς όμως ο Αστέρας δεν κράτησε στο φινάλε το προβάδισμα.

 

Παπαδόπουλος 3: Έδωσε άλλη ώθηση στην επιθετική λειτουργία του Αστέρα μπαίνοντας στο 59'. Βοήθησε στο να γεμίσει η περιοχή της Καλλονής, πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε (σωστά) ως οφσάιντ και έδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλά στη συνέχεια.

 

Χαμντανί 3: Έλειψε στο πρώτο μέρος η παρουσία του από την ανάπτυξη του Αστέρα. Πέρασε στο 68' και ήταν καταλυτικός στην αύξηση της πίεσης των Αρκάδων στην περιοχή της Καλλονής.

 

Τσοκάνης: Μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και δεν μπορεί να κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων