ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η πρώτη αποστολή της σεζόν!

Ώρα για για επίσημη δράση! Δείτε τους 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Στάικος Βεργέτης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθρακικό (22/08, 19:15).

 

Αρκετά με τα φιλικά, αρκετά με τις προπονήσεις. Η αναμονή για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν φτάνει στο τέλος της! Ο Αστέρας ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής (21/08) την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό με προπόνηση και αμέσως μετά ανακοινώθηκαν οι 18 της αποστολής που το μεσημέρι αναχωρεί για την Κομοτηνή.

Αναλυτικά η πρώτη αποστολή της σεζόν:

Τερματοφύλακες: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι

Αμυντικοί: Γκοϊάν, Τορμένα, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Παντελιάδης, Αλόκο

Μέσοι: Ντουντού, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπερτόγλιο, Μάσα, Λανθαρότε, Φούντας

Επιθετικοί: Γιάννου, Σκούρτης

 

Τα πλάνα του Βεργέτη

Μοιρασμένες οι πιθανότητες ανάμεσα σε Θεοδωρόπουλο και Κοσίτσκι για το ποιος θα πάρει τα γάντια του βασικού. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Γκοϊάν και Τορμένα, με τον δεύτερο στο νέο του ρόλο στον οποίο δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι ο Σανκαρέ είναι τιμωρημένος.

Ο Ζησόπουλος θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ, ενώ Γιαννούλης και Παντελιάδης διεκδικούν τη θέση στα αριστερά.

Στο κέντρο μοιάζουν σίγουροι οι Ιγκλέσιας και Χαμντανί, με τους Μάσα, Μπερτόγλιο και Λανθαρότε να ξεκινούν μπροστά τους σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Αστέρας με 4-2-3-1. Θέση διεκδικεί και ο Δημούτσος, αν ο Στάικος Βεργέτης επιλέξει το 4-3-3.

Μπροστά τα κουκιά είναι μετρημένα μετά και την αποχώρηση του Μπαράλες, με τον Γιάννου να παίρνει τη φανέλα του βασικού.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων