ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τακτική, προπονήσεις και φύγαμε για Κύπρο! (PHOTOS)

Διαβάστε όσα έγιναν στην προπόνηση της Δευτέρας, ποιοι ακολούθησαν θεραπεία και αποφόρτιση, καθώς επίσης και το πρόγραμμα της εβδομάδας με ταξίδι στην Κύπρο και δύο φιλικά!

 

 

Ρεπό ήταν και πάει για τον Αστέρα που επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (03/08). Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική με τον Στάικο Βεργέτη να προχωρά την προετοιμασία της ομάδας σύμφωνα με τον προγραμματισμό του τεχνικού επιτελείου, δίνοντας έμφαση σε διαφορετικούς τομείς.

Την θεραπεία τους συνεχίζουν οι Λούι, Κιτοκό, Τσοκάνης και Νίκο, ενώ σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Δημούτσος, Ιγκλέσιας και Κουρμπέλης. 

Την Τρίτη (04/08) οι Αρκάδες θα ακολουθήσουν διπλή προπόνηση με το γυμναστήριο να τους υποδέχεται το πρωί και το γήπεδο το απόγευμα. 

 

Οι προπονήσεις εντός των τειχών δεν τελειώνουν εδώ μιας και θα προπονηθούν ακόμη και το πρωί της Τετάρτης, ημέρα αποχώρησης για την Κύπρο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Αστέρας θα πετάξει για την Μεγαλόνησο, όπου και θα δώσει δύο δυνατά τεστ.

Παραλίμνι και ΑΠΟΕΛ είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας, ενώ το Σάββατο η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων