ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Διακρίσεις και μεταγραφές

Η απόκτηση των Εμμάνουελ Περόνε,το αφιέρωμα της UEFA στον Αστέρα, το ντεμπούτο του Μπαράλες και η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ραπίντ Βιέννης, είναι όσα θα θυμούνται την 1η Αυγούστου οι φίλοι του Αστέρα.

Η στήλη της επίσημης ιστοσελίδας της αρκαδικής ΠΑΕ, μας υπενθυμίζει....

 

"Διαβάστε όσα έγιναν στην ομάδα μας, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 1η Αυγούστου, τις χρονιές 2011, 2012 και 2013.

1 Αυγούστου 2013: ΑΣΤΕΡΑΣ-Ραπιντ Βιεννης 1-1

Τον πέμπτο του επίσημο αγώνα στο EUROPA LEAGUE έδωσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντιμετωπίζοντας την Αυστριακή Ραπίντ Βιέννης, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην Τρίπολη.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με προβολή του Ζησόπουλου, που κατάφερε να σκοράρει στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ . Η Αυστριακή ομάδα ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπόιντ.

 

Διαιτητής: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (73’ Γκρατσίνι), Ζαραδούκας (46’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61’ Χουάνμα).

Ραπίντ Βιέννης: Νοβότα, Τρίμελ, Σονλάιτνερ, Ντιμπόν, Σράμελ, Πέτσος, Μπέρεντ, Σάουμπ (85’ Γκροζούρεκ), Χόφμαν (68’ Σάμπιτζερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ.

 
1 Αυγούστου 2013: Ντεμπούτο Μπαράλες

Ο Χερόνιμο Μπαράλες ντεμπουτάρισε με τη φανέλα Νο9 του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα εναντίον της Ραπίντ Βιέννης, δίνοντας πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς.

Μπορεί να μην σκόραρε σε αυτό το παιχνίδι ο Αργεντινός επιθετικός, όμως η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον ομάδα μας.

Στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ , σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε 8 γκολ, όμως η δεύτερη του χρονιά ήταν πολύ καλύτερη, αφού στον ίδιο αριθμό αγώνων ο Μπαράλες διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα (17).

Η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 ήταν καλύτερη, αφού αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ κάνοντας ένα χατ-τρικ εναντίον του ΟΦΗ, ψηφίστηκε στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος (μαζί με Σανκαρέ, Λούι) και τελείωσε την σεζόν με 21 γκολ στο ενεργητικό του σε 45 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνολικά ο Μπαράλες έχει φορέσει σε 82 παιχνίδια τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ , σκοράροντας 29 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 
1 Αυγούστου 2012: Αφιέρωμα της UEFA στον ΑΣΤΕΡΑ

Στην παρθενική του ευρωπαϊκή εμπειρία ο ΑΣΤΕΡΑΣ πανηγύρισε ήδη μια πρόκριση επί της Ίντερ Μπακού, ενώ ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει τη Μαρίτιμο από την Πορτογαλία.

Σαν σήμερα λοιπόν, πριν από τρία χρόνια, η UEFA, έκανε αφιέρωμα στην πορεία της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέροντας πώς αν και… πρωτάρης στην Ευρώπη κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του πρόκριση.

Η αναφορά ξεκίνησε από την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, όταν το 2004 άρχισε την ανοδική του πορεία από τα αλώνια της Δ’ Εθνικής ως τη Super League, ενώ το 2007 έφτασε να αγωνίζεται στην κορυφαία εθνική κατηγορία, κάνοντας εντυπωσιακό ντεμπούτο, νικώντας Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκείνη τη χρονιά.

 
1 Αυγούστου 2011: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέκτησε τον Περόνε

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ προχώρησε στην απόκτηση του Εμάνουελ Περόνε ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1983 στην Κόρντομπα αγωνίστηκε δύο χρόνια στον Αστέρα και στους 54 αγώνες που έπαιξε σε Ελλάδα και Ευρώπη σημείωσε 17 γκολ.

Δύο από αυτά θεωρούνται ιστορικά και αυτό γιατί, ο Περόνε σημείωσε το πρώτο γκολ του ΑΣΤΕΡΑ σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, σκοράροντας στο Μπακού εναντίον της Ίντερ Μπακού, ενώ και στον αγώνα-ρεβάνς της Τρίπολης ήταν ο παίκτης που εκτέλεσε "α λα Πανένκα" το πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του EUROPA LEAGUE.

Ο Περόνε είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, αφού έχει αγωνιστεί από το 2005 με επιτυχία στον Ατρόμητο, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Ιωνικό, την Καλλονή, τον Ηρακλή ενώ έχει αγωνιστεί για λίγους μήνες και στην Κύπρο φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 257 παιχνίδια σκοράροντας 72 φορές".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων