ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετσι θα βοηθήσει ο Αστέρας τον Παναρκαδικό!

Ο Αστέρας εξακολουθεί όχι απλώς να ψάχνει, αλλά και να πετυχαίνει τρόπους για να διευρύνει την ποδοσφαιρική του δυναμική. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η απόφαση για παροχή αγωνιστικής βοήθειας προς τον Παναρκαδικό. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του arcadiasports.gr

 

Εκτός από την αίσθηση που δημιούργησε η είδηση, έχει πολύ μεγάλη σημασία να εξηγήσουμε λίγο τι αφορά αυτή η νέα τάξη πραγμάτων στην ποδοσφαιρική Τρίπολη. Για αυτό και μιλήσαμε με ανθρώπους που γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη. 

 

Το θέμα, λοιπόν, είναι ξεκάθαρα αγωνιστικό. Ο Αστέρας θα προσφέρει στον Παναρκαδικό ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του και κυρίως την ομάδα Κ20, δημιουργώντας εκτός από τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του, μια νέα "δεξαμενή" από την οποία θα μπορεί να κερδίζει παίκτες για το μέλλον του. 

 

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής, θα χτίζουν ποδοσφαιρικό χαρακτήρα αγωνιζόμενοι στην Γ` Εθνική, όπου θα βρίσκεται ο Παναρκαδικός, θα αποκτούν επιπλέον κίνητρο και ανάλογα με την εξέλιξή τους ο Αστέρας θα αποφασίζει για το μέλλον τους. 

 

Ο Αστέρας αυτό που θέλει είναι να αξιοποιήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 και μέσω του Παναρκαδικού έχει μία επιπλέον δυνατότητα για να το κάνει. Ταυτόχρονα, βέβαια, συνδράμει με αυτόν τον τρόπο και στην αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας του τριφυλλιού, κάτι που ασφαλώς είναι σημαντικό για την ποδοσφαιρική Τρίπολη. 

 

Το ζητούμενο, όμως, για τον Αστέρα είναι η δική του αγωνιστική ενίσχυση και για να την πετύχει, αξιοποιεί όλους τους ποδοσφαιρικούς τρόπους που έχει στη διάθεσή του. Πλέον και με την προοπτική που τού δίνεται να παραχωρεί δανεικούς παίκτες στον Παναρκαδικό και να τους ξαναπαίρνει πιο ώριμους και έτοιμους στη συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων