ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ: Η τακτική για την απάντηση!

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Αστέρα, που θέλει να φύγει με αποτέλεσμα από την Τούμπα την Κυριακή (24/5, 18:15) και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι των καλών θέσεων στα πλέι οφ.

 

Ο Στάικος Βεργέτης μετά την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, αυτές τις ημέρες δουλεύει σε πολλούς τομείς για να διορθώσει όσα πήγαν στραβά στο ματς της Τετάρτης (20/5). 

 

Την Παρασκευή (22/5) το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, αλλά και επιθετικής ανάπτυξης και αμυντικής λειτουργίας. Ο προπονητής της ομάδας ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στην τακτική, θεωρώντας ότι ετοιμάζοντας και "διαβάζοντας" το παιχνίδι, μπορεί να φύγει με το αποτέλεσμα από την Τούμπα. Αλλωστε ο Αστέρας στο ματς με τον ΠΑΟΚ έχει και το κίνητρο να απαντήσει για όσα έγιναν στη βαριά ήττα πριν από λίγες ημέρες. 

 

Στην Τούμπα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιαννιώτας, που είναι τιμωρημένος (όπως και για τον αγώνα που ακολουθεί στο Περιστέρι), ενώ δεν υπολογίζονται και οι Τορμένα, Κιτοκό, που εξακολουθούν να δουλεύουν ατομικά. 

 

Ο Αστέρας θα προπονηθεί και το Σάββατο (23/5), παραμονή του αγώνα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων