ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Πού πήγε η ομάδα της Λεωφόρου;

Το σκορ μαρτυρά και την εικόνα του Αστέρα. "Τρικυμία" άνευ προηγουμένου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μία από τις χειρότερες ήττες της ομάδας. Το arcadia-sports βαθμολογεί με τον τρόπο που αρμόζει προπονητή και παίκτες. Με άριστα το 5!

 

Στάικος Βεργέτης 1: Με τόσο κακή εμφάνιση από το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, χρεώνεται κι εκείνος σημαντικό μερίδιο ευθύνης. Μέσα σε 15 ημέρες "εξαφανίστηκε" η ομάδα που θαυμάσαμε στη Λεωφόρο και εμφνίστηκε μια άλλη, αγνώριστη. Δεν κατάφερε κι εκείνος να σταματήσει την "κατρακύλα". 

 

Θεοδωρόπουλος 1: Στο πρώτο γκολ έχει τη μισή ευθύνη (η άλλη μισή ανήκει στον Ζησόπουλο). Καθυστερεί να αντιδράσει και το δέχεται στην κλειστή του γωνία. Στη φάση του πέναλτι αντιδρά λάθος, διότι δεν καταφέρνει να αποφύγει την επαφή και σωστά αποβάλλεται, στερώντας από την ομάδα του την αριθμητική ισορροπία. 

 

Λούι 1,5: Μπορεί να μην είχε τόσα ανασταλτικά προβλήματα όσα η απέναντι πλευρά, αλλά είχε κι εκείνος το δικό του μερίδιο στη συνολικά κακή αμυντική γραμμή. Το τρίτο γκολ ξεκινά από την πλευρά του. Επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου, όπως μας έχει συνηθίσει. 

 

Παντελιάδης 1: Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια έκανε ό,τι ήθελε από την αριστερή πτέρυγα του Αστέρα. Ο Καλτσάς έμοιαζε με... Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από τον αμυντικό της ομάδας της Τρίπολης. 

 

Σανκαρέ 1,5: Ηταν ο μοναδικός της αμυντικής γραμμής του Αστέρα που έκοψε μπάλες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκανε εμφάνιση αντάξια της ποιότητάς του. Είχε κι εκείνος λάθος τοποθετήσεις στα γκολ, αλλά έδειξε μεγαλύτερη συγκέντρωση. 

 

Ζησόπουλος 1: Ευθύνεται στο πρώτο γκολ. Είχε λάθος τοποθέτηση και πιθανότατα περίμενε την αντίδραση του τερματοφύλακα. Γενικά δεν έκοψε, δεν έβγαλε την μπάλα ψύχραιμα, δεν είχε την ταχύτητα στις αντιδράσεις. 

 

Ιγκλέσιας 1,5: Πήγε στις μονομαχίες, κυρίως στο ξεκίνημα, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε βοήθεια στη μεσαία γραμμή, αλλά κι εκείνος είχε λάθος αντιδράσεις και κακή κυκλοφορία της μπάλας. 

 

Μουνάφο 0,5: Πιθανότατα το χειρότερο παιχνίδι του με τον Αστέρα. Πολλά λάθη από το ξεκίνημα, με αποκορύφωμα το "πούλημα" στη φάση από την οποία ξεκινάει το δεύτερο γκολ. Δικαίως ήταν εκείνος που βγήκε μετά την αποβολή. 

 

Ρόλε 1: Από τα χειρότερα παιχνίδια του. Δεν βοήθησε στο ρυθμό, στη δημιουργία, σχεδόν σε τίποτα πέρα από κάποια καλά στημένα. Δέχτηκε και κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά έδειξε κι εκείνος πολύ εκνευρισμένος, κάτι που επηρέασε το παιχνίδι του. 

 

Μάσα 1: Εχασε στην αρχή την ευκαιρία, που θα άλλαζε όλο το παιχνίδι και στη συνέχεια χάθηκε κι εκείνος στο κακό παιχνίδι της ομάδας του. Δεν βοήθησε τη φορά αυτή ούτε ανασταλτικά, δεν κυνήγησε φάσεις. 

 

Γιαννιώτας 1,5: Είχε κάποιες καλές ατομικές ενέργειες, ο μοναδικός που είχε τέτοιες, θα μπορούσε να πιστωθεί μια ασίστ στην ευκαιρία του Μάσα, αλλά δεν θα μπορούσε να αλλάξει όλο τον αγώνα. Στη συνέχεια έμεινε χωρίς ουσία. 

 

Πάρα 0,5: Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Πολύ κακός, επιβεβαίωσε πως χωρίς τον Μπαράλες η ομάδα μένει χωρίς σημείο αναφοράς στην επίθεση. 

 

Κοσίτσκι 1: Είχε καιρό να παίξει, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για παράδειγμα για το τέταρτο γκολ στην κλειστή του γωνία. Στο τρίτο έχει καθυστερημένη εμφάνιση. Δεν μπορεί να είναι ο βασικός τερματοφύλακας στον Αστέρα. 

 

Μπαντιμπανγκά 1: Οταν μπήκε ήδη είχε πάρει... η μπάλα τον Αστέρα. Με το σκορ στο 3-0. Δεν υπήρχε πλέον περιθώριο να αλλάξει κάτι. 

 

Τσοκάνης -: Δεν είναι δίκαιο να κριθεί. Το ματς όταν εκείνος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν τελειωμένο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων