ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζησόπουλος: "Δική μας η ευθύνη"

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε ως αρχηγός του Αστέρα και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αναλαμβάνουν απολύτως την ευθύνη για την κάκιστη εμφάνιση. Σύνθημα ανασυγκρότησης από τον αμυντικό των Αρκάδων ενόψει της συνέχειας.

 

 

Οι δηλώσεις του:

"Είναι πολύ κακή ημέρα για εμάς. Ως αρχηγός της ομάδας και εγώ και οι συμπαίκτες μου αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για την εικόνα. Δεν δείξαμε πάθος, δεν βγάλαμε αυτά που έπρεπε, όσα μας έχουν φτάσει έως εδώ και από αύριο κιόλας καλούμαστε να ανασυνταχθούμε. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανθρακικό πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Κάναμε μία καλή φάση, δεν προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε το γκολ, ήρθε και η αποβολή, το 2-0 και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Δεν αντιδράσαμε, αναλαμβάνουμε την ευθύνη, εμείς φέραμε την ομάδα έως εδώ και εμείς θα αντιστρέψουμε το κλίμα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων