ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ταουσιάνης: "Χρειάζεται πίστη για να τα καταφέρουμε" (VIDEO)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε με το τέλος της αναμέτρησης στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων τόνισε ότι χρειάζεται πίστη και δύναμη για να πετύχει ο Εργοτέλης τους στόχους, ο οποίος θα πρέπει να κάνει το "5 στα 5" στις επόμενες αναμετρήσεις.

Παράλληλα ευχήθηκε στον Αστέρα να τα καταφέρει, καθώς έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την παρουσία του στην Τρίπολη.

Αναλυτικά:

"Σε ένα ματς κομβικής σημασίας σκοράραμε στο 90'  ενώ είχαμε την δυνατότητα να είχαμε σημειώσει γκολ πολύ νωρίτερα. Στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ ότι δεχθήκαμε δύο γκολ σε κομβικά σημεία. Βρήκαμε σθένος να ισορροπήσουμε να γίνουμε απειλητικοί, σε ένα ματς που δεν είχε τόσες πολλές φάσεις. Βρεθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου να χάνουμε με 2-0, χάρις σε μια αυστηρή απόφαση που μας έφερε σε δύσκολη θέση. Το τελευταίο από μόνο του, δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε καλή προσπάθεια, γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να φθάσουμε στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν τα καταφέρναμε στην τελική προσπάθεια. Ο Αστέρας σε όλο αυτό το διάστημα βρήκε τους χώρους και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο τρανζίσιον παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολύ νωρίτερα. Εύχομαι ο Αστέρας να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ καθώς έχω εργαστεί. Έχουμε 5 δύσκολα ματς στην συνέχεια και καλούμαστε να κάνουμε το 5 στα 5. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας να το παλέψουμε.

Σαν επαγγελματίας σέβομαι και αγαπάω την δουλειά μου. Δεν θα έκανα κάτι αν δεν το πίστευα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας. Θέλει πολλή δύναμη. Στην διάρκεια της σεζόν έχουμε περάσει πολλές παρόμοιες δυσκολίες,  αλλά πάντα δηλώναμε παρών. Χρειάζεται πίστη για να τα καταφέρουμε".  

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων