ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δώνης για Ιγκλέσιας στο a-s: "Παίκτης υψηλού επιπέδου"

Ο Ματίας Ιγκλέσιας ετοιμάζεται πλέον για το ντεμπούτο του με τον Αστέρα και αντί για... καλωσόρισμα, το arcadia-sports φιλοξενεί την άποψη ενός ανθρώπου που γνωρίζει τον Αργεντίνο του Αστέρα απ' έξω και ανακατωτά. 

Ο Γιώργος Δώνης έχει "συναντηθεί" με τον Ιγκλέσιας σε δύο ομάδες. Στη Λάρισα και στον Ατρόμητο. Και θα τον είχε ποδοσφαιριστή και σε τρίτη ομάδα, αλλά οι εξελίξεις τον πρόλαβαν. "Ο Αστέρας είναι πολύ τυχερός. Γιατί αν δεν είχα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ, τώρα ο Ιγκλέσιας θα ήταν εκεί", ήταν τα πρώτα λόγια που μας είπε ο Ελληνας τεχνικός για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης. 

 

Είναι φανερό, λοιπόν, πόσο πολύ εκτιμά την ποδοσφαιρική αξία του Ιγκλέσιας. Ο Δώνης εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους τον θεωρεί τόσο καλό ποδοσφαιριστή: "Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Αμυντικός χαφ, αλλά και ηγέτης στη μεσαία γραμμή. Σκληρός όταν χρειάζεται, αλλά και καλός με την μπάλα. Σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα ο Ιγκλέσιας είναι από τους κορυφαίους στη θέση του". 

 

Μάλιστα, ο πρώην προπονητής του, ξεχωρίζει ακόμη ένα αγωνιστικό χαρακτηριστικό του ποδοσφαιριστή: "Οσο περνούν τα χρόνια, από τη Λάρισα και μετά και στη θητεία του με τον Ατρόμητο, συμμετέχει όλο και περισσότερο στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας του. Επίσης, σκοράρει πολύ. Είτε από στημένες φάσεις είτε με σουτ έξω από την περιοχή, γίνεται απειλητικός για την αντίπαλη εστία". 

 

Υπάρχει μειονέκτημα στον Ιγκλέσιας; "Ισως ότι προέρχεται από ένα πρωτάθλημα, της Κίνας, που σταμάτησε πριν από 1,5 μήνα. Χρειάζεται, λοιπόν, μία προσοχή και από τον ίδιο και από την ομάδα για το πώς θα ενσωματωθεί". 

 

Από τη στιγμή που ο ερχομός του Ιγκλέσιας συνέπεσε με την αποχώρηση του Ουσέρο από τον Αστέρα την ίδια μεταγραφική περίοδο, στο μυαλό του καθενός γίνεται και η σύγκριση. Ποια είναι η άποψη του Δώνη; "Είναι λίγο διαφορετικοί παίκτες στην ίδια θέση. Εχουν διαφορά και στη σωματοδομή. Τον Ουσέρο τον εκτιμώ πολύ ως ποδοσφαιριστή, αλλά δεν τον έχω ζήσει στην καθημερινότητά του και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία της σύγκρισης. Πάντως, είμαι βέβαιος ότι ο Ιγκλέσιας είναι ένας ποδοσφαιριστής που ανεβάζει το επίπεδο μιας ομάδας και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Αστέρα". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων