ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χάνουν Καλλονή οι Μάσα, Τσοκάνης, Μπαντιμπανγκά

Άλλα τρία ονόματα προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Στάικου Βεργέτη, ενόψει Καλλονής. Εκτός από τον τιμωρημένο Μπαράλες δεν υπολογίζονται και οι Μάσα, Μπαντιμπανγκά και Τσοκάνης, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Μια μέρα πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ομάδα της Μυτιλήνης, ο Στάικος Βεργέτης έμαθε πως δεν μπορεί να υπολογίζει τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές του. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τον τιμωρημένο Χερόνιμο Μπαράλες, εκτός θα είναι και οι Πάμπλο Μάσα, Τάσος Τσοκάνης και Ζιγκί Μπαντιμπανγκά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο, όμως από Δευτέρα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο Τάσος Τσοκάνης που έχει οστικό οίδημα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός από την αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες περίπου.

Παράλληλα στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Στάικο Βεργέτη να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε "οικογενειακό διπλό" δίνοντας έμφαση σε τακτικά σημεία του παιχνιδιού.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος στη Λέσβο με την Καλλονή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων