ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ίδιοι σε όλους τους αγώνες"

Το σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο είναι τέτοιο για τον Αστέρα, που χρειάζεται διαχείριση και ασφαλώς άμεση αντίδραση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Στάικος Βεργέτης πριν την προπόνηση της Τετάρτης (28/1) έκλεισε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και τους μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα. 

Ο προπονητής του Αστέρα,στην ομιλία που έκανε στους παίκτες, δεν δίστασε να αναγνωρίσει και τις δικές του ευθύνες για αυτή την αποτυχία. Αλλωστε για την απώλεια ενός τόσο μεγάλου στόχου για την ομάδα, όπως το Κύπελλο, δεν μπορεί παρά να υπάρχει ευθύνη σε όλους.

 

Ο προπονητής, όμως, διότι αυτός είναι ο ρόλος του, έπρεπε στην ομιλία του να αναδείξει και τις ευθύνες των παικτών, προκειμένου η ομάδα να μην κλονιστεί από τον αποκλεισμό. Τόνισε, λοιπόν, στους ποδοσφαιριστές τα εξής: "Δεν γίνεται να διαλέγετε παιχνίδια. Να μην δίνετε το 100% σε όλους τους αγώνες. Πού πήγε η σπίθα των ευρωπαϊκών αγώνων και των αγώνων με τους μεγάλους; Δεν χάσαμε από κανέναν τους και μάλιστα, κάνατε εξαιρετικές εμφανίσεις". 

 

Συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος: "Αντίθετα, σε αγώνες όπως με τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Και βέβαια, δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή, στον οποίο ήρθε και το πιο βαρύ χτύπημα για εμάς. Πρέπει να συνέλθουμε, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να αγωνιζόμαστε σε όλους τους αγώνες με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση". 

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας δεν έχει χρόνο να μείνει πίσω. Είναι αναγκασμένος να συνέλθει και να κυνηγήσει τους στόχους του στο ελληνικό πρωτάθλημα, διότι αυτοί είναι πολύ σημαντικοί για να συνεχίσει την πορεία ανόδου. 

 

Και είναι θετικό σημάδι ότι προπονητής και παίκτες αναγνωρίζουν τα λάθη τους και δείχνουν διάθεση να τα συζητήσουν και να τα διορθώσουν. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων