ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάτι... αποσυντονισμένα παλικάρια!

Ο Αστέρας επέστρεψε αγνώριστος από τις διακοπές των εορτών. Μετά από πολύ κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα με 1-0, δείχνοντας πολύ επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος. 

Με μόλις τρεις "καθαρές" ευκαιρίες σε 90 λεπτά και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Στάικου Βεργέτη κυνηγούσε στο σκορ από το 48`, ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο. Ανευρος, ανούσιος, με πολλούς παίκτες σε κακή μέρα και χωρίς καθαρό μυαλό, ο Αστέρας φανέρωσε πολλές αδυναμίες και φυσιολογικά "πέταξε" τρεις βαθμούς στο Ιόνιο, χάνοντας έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. 

 

Σπάνια συναντάς τον Αστέρα σε αγώνα, έστω σε ένα 45λεπτο, να έχει σχεδόν τις ίδιες τελικές προσπάθειες με τον αντίπαλο. Συνήθως έχει πολλές περισσότερες... Στην Κέρκυρα είχε 7 στο πρώτο ημίχρονο, με την τοπική ομάδα να έχει έξι. Ηταν η απόδειξη ότι η ομάδα του Στάικου Βεργέτη δεν ήταν καλή σε αυτό το διάστημα του αγώνα. 

 

Για να μιλήσουμε για πραγματικές φάσεις, αυτές στην ουσία ήταν η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα στο 15`. Με τον Μάσα μετά από φανταστική ενέργεια και σέντρα του Γιαννιώτα. Και για την Κέρκυρα στο 30`, με τον Κοσίτσκι να αντιδρά σωστά στην κεφαλιά ψαράκι του Κόντου. 

 

Κατά τα άλλα, το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο ήταν ανούσιο και αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν ταιριάζει στον Αστέρα. Ο οποίος στο δημιουργικό του παιχνίδι είχε πολλούς ποδοσφαιριστές όχι σε καλή μέρα. Το 0-0, λοιπόν, ήταν μάλλον φυσικό επόμενο. 

 

Αυτό το κακό πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερο για τον Αστέρα. Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν τραγικό για την ομάδα του Βεργέτη. 

 

Παρά την επιθετική κίνηση του προπονητή από τον πάγκο, με τον Ρόλε να περνάει στη θέση του Τιέ Μπι (και τον Νίκο να οπισθοχωρεί), ο Αστέρας έμοιαζε σαν να μην... έχει βγει στον αγωνιστικό χώρο. Δέχτηκε το γκολ (έστω τυχερό) στο 48` και από εκεί και πέρα... έχασε την μπάλα. 

 

Το μόνο θετικό για τους φιλοξενούμενους ήταν ότι αυτό το πολύ κακό τους διάστημα δεν δέχτηκαν δεύτερο τέρμα, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν και να χάνουν πολλές ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι την τόσο κακή εμφάνιση των αντιπάλων τους. Στο ίδιο διάστημα μοναδική παρένθεση για τον Αστέρα ήταν η κεφαλιά του Μπαράλες στο 62`, που "έβγαλε" εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 

 

Ο Αστέρας παρά τα τεράστια αμυντικά κενά έμεινε μέχρι το τέλος "ζωντανός" με το ρευστό 1-0 και στο 90` είχε διπλή ευκαιρία για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αρχικά με τον Μπακασέτα και στη συνέχεια με τον Μπαράλες. Θα ήταν, όμως, ένας βαθμός κόντρα στην εικόνα του αγώνα...

 

Το LIVE του αγώνα:

 

Α' μέρος:

1' Έναρξη της αναμέτρησης με την Κέρκυρα στη σέντρα.

3' Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Μπαράλες, η μπάλα άουτ.

10' Λείπει από το ματς η μεγάλη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο.

15' Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα. Ωραία κίνηση από αριστερά του Γιαννιώτα, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάσα πλασάρει στην κίνηση αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Σέτκους.

25' Έχει κέρδισει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο η Κέρκυρα. Προβλήμσατα στη μεσαία γραμμή για τους Αρκάδες.

30' Ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Ζορμπάς γυρνάει τη μπάλα, ο Κόντος πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Κοσίτσκι διώχνει και ο Λούι απομακρύνει.

34' Μακρινό σουτ του Καϊκούτ, η μπάλα άουτ.

37' Κίτρινη κάρτα στον Τσοκάνη, για φάουλ πάνω στον Χαβίτο.

39' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναγιάρ, η μπάλα λίγο έξω.

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

 

Β' μέρος:

46' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Ρόλε στη θέση του Τιέ Μπι. Ο Νίκο πάει λίγο πιο πίσω, πλάι στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

48' Γκολ για την Κέρκυρα. Ο Ναγιάρ θα σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στον Κουρμπέλη, θα πάρει ύψος και θα καταλήξει στα δίχτυα του Κοσίτσκι.

54' Τρομερή ενέργεια του Κόντου μέσα στην περιοχή του Αστέρα, ποδιά στον Λούι, ντρίμπλα στον Σανκαρέ, αλλά το πλασέ του μπλοκάρει ο Κοσίτσκι.

62' Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Σέντρα του Ρόλε από αριστερά, ο Μπαράλες πιάνει μια ωραία και δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Σετκούς πέφτει στη γωνία του και διώχνει.

63' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Καϊκούτ δεν μπορεί να συνεχίσει και στη θέση του περνάει ο Μαρκόφσκι.

65' Σουτ του Χαβίτο στην κίνηση, στο ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα φεύγει έξω.

74' Σουτ του Ναγιάρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα περνάει άουτ. Ακόμα μέσα στο παιχνίδι ο Αστέρας.

79' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Τσοκάνης έξω, ο Μουνάφο μέσα.

81' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Κρητικός παίρνει τη θέση του Ζορμπά.

85' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Μπακασέτας στη θέση του Κουρμπέλη.

86' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Ανδρεόπουλος δίνει τη θέση του στον Ρόχας.

87' Μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόχας. Η μπάλα θα φτάει σε αυτόν, εκείνος απέναντι από τον Κοσίτσκι, πλασάρει άουτ.

90' Ευκαιρια για τον Αστέρα με τον Μπακασέτα. Μετά από γέμισμα του Ρόλε, έκανε κοντρόλ, σούταρε αλλά ο Σετκούς έδιωξε με τα πόδια. Στη συνέχεια, σουτ του Μπαράλες, κόντραρε στα σώματα.

90' Μόνος και πάλι απέναντι στον Κοσίτσκι, ο Ρόχας, το πλασέ του, το σταματάει ο Σλοβάκος. Πολλές φάσεις στα τελευταία λεπτά.

90'+4' Τέλος στην αναμέτρηση. Ο Αστέρας ξεκινάει με το αριστερό τις υποχρεώσεις του για το 2015.

 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): 1. Σέτκους, 5. Βενέτης, 11. Γκόμες, 23. Ντιμιτρόφσκι, 30. Ντιόγκο, 8. Ναγιάρ, 29. Ανδρεόπουλος, 19. Κόντος, 20. Χαβίτο, 9. Καϊούτ, 7. Ζορμπάς.

Στον πάγκο: 13. Κουτζαβασίλης, 16. Κρητικός, 15. Μαρκόφσκι, 6. Παρασκευαΐδης, 10. Ρόχας, 21. Μπόρχα, 22. Σιόντης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): 1. Κοσίτσκι, 27. Λούι, 13. Ζησόπουλος, 15. Σανκαρέ, 19. Τσοκάνης, 4. Τιε Μπι, 25. Κουρμπέλης, 11. Νίκο Φερνάντεθ, 70. Γιαννιώτας, 7. Μάσα, 9. Μπαράλες.

Στον πάγκο: 21. Θεοδωρόπουλος, 5. Μουνάφο, 3. Παντελιάδης, 93. Παπαχρήστος, 14. Μπακασέτας, 94. Μούκαμ, 10. Ρόλε.


Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Γήπεδο: Κέρκυρας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων