ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελεγχος Ξάνθης και τριμήνου!

Το arcadia-sports βαθμολογεί παίκτες και προπονητή του Αστέρα για το τελευταίο παιχνίδι του 2014 και τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη. Οι σκόρερ Γιαννιώτας και Μάσα, οι ασίστ και ο έλεγχος τριμήνου της ομάδας. 

Στάικος Βεργέτης 4: Σε ακόμη ένα παιχνίδι η δική του ομάδα παρουσιάστηκε πολύ περισσότερο "διαβασμένη" από τον αντίπαλο. Χρειάστηκε να διαχειριστεί ένα ματς χωρίς καθαρόαιμο φορ και κατάφερε να το κάνει χωρίς προβλήματα. Το γρήγορο γκολ διευκόλυνε τον Αστέρα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είχε να αντιμετωπίσει και μια πολύ καλή ομάδα, από την οποία απειλήθηκε ελάχιστα. Το θέμα για τον προπονητή είναι πλέον στις αρχές του 2015 να παρουσιάσει μια ομάδα που δεν θα έχει επηρεαστεί από τη διακοπή. Και επίσης να προσαρμόσει γρήγορα τις όποιες προσθήκες στη φιλοσοφία παιχνιδιού. 

 

Κοσίτσκι 3,5: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα, διότι δεν υπήρχε και πίεση από την Ξάνθη. Τη μία φορά που χρειάστηκε να επέμβει, στο σουτ του Λουσέρο στο 42` του πρώτου ημιχρόνου, το έκανε με εξαιρετικό τρόπο. Σε μία απόκρουση που ήταν πιο δύσκολη από όσο φάνηκε, γιατί η μπάλα "έσκασε" μπροστά του. Εχει περιθώρια βελτίωσης για τη συνέχεια. 

 

Λούι 3: Αν τον κρίναμε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, θα έπαιρνε μέχρι και άριστα. Στον αγώνα με την Ξάνθη έδειξε όμως, ότι δεν είχε πολλά κουράγια. Είναι φυσιολογικά κουρασμένος, αφού παίζει non stop από την αρχή της χρονιάς. Πάντως, κράτησε με ευκολία τη θέση του και δεν αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα. 

 

Τσοκάνης 3,5: Πρόσθεσε ακόμη μία καλή εμφάνιση. Ωριμος, με ισορροπία στο παιχνίδι του σε άμυνα και επίθεση. Δημιουργεί την ευκαιρία για τον Γιαννιώτα, στο εκπληκτικό σουτ του επιθετικού που βγάζει εντυπωσιακά ο Κυριακίδης. Εκοψε πολλές μπάλες και δεν έκανε λάθη στις μεταβιβάσεις του. Είναι πολύ σημαντική επιλογή για τον προπονητή του. 

 

Γκοϊάν 3,5: Δεν είχε πρόβλημα από τους αντιπάλους του ούτε χαμηλά ούτε στον αέρα. Εβγαλε ένα εύκολο για εκείνον παιχνίδι, "καθαρίζοντας" σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Μετέφερε σωστά το παιχνίδι από την άμυνα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Το πρώτο διάστημα της φετινής χρονιάς ο Ρουμάνος ήταν απλώς εκπληκτικός!

 

Σανκαρέ 4: Μία απομάκρυνσή του, έγινε στην ουσία ασίστ για τον Γιαννιώτα για το πρώτο γκολ του Αστέρα, με τη μικρή παρέμβαση του Νίκο. Είχε σταθερή απόδοση, πολύ συγκεντρωμένος, με σωστές τοποθετήσεις και όχι λάθη όταν χρειαζόταν να διώξει την μπάλα. Προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά στις στημένες φάσεις. Το τελευταίο διάστημα είναι βελτιωμένος. 

 

Κουρμπέλης 3: Εδειξε κι εκείνος σημάδια κόπωσης. Εκανε κάποια λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά ευτυχώς δεν κόσρισαν στην ομάδα του. Ωστόσο, έκανε και πάλι αρκετά κοψίματα, μοίρασε το παιχνίδι σωστά και κράτησε τη θέση του. Στην καλύτερη χρονιά του με τον Αστέρα, έχει κι εκείνος ανάγκη την ξεκούραση. 

 

Τιέ Μπι 3,5: Εκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση με τον Αστέρα. Ετρεξε πολλά χιλιόμετρα, κάλυψε τους χώρους όταν έπρεπε και δεν έκανε λάθη στις μεταβιβάσεις όπως σε άλλα παιχνίδια. Ο Τιέ Μπι μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για τον Αστέρα, αναλαμβάνοντας τη "βρώμικη" δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

 

Νίκο 3: Χρειαζόταν πλέον κι εκείνος ανάσες, αφού έχει πάρει συνεχόμενα παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του Ρόλε. Εβγαλε ποιότητα και τεχνική, έδωσε την ασίστ για το 1-0, κράτησε την μπάλα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Ανοίγει χώρους, δεν κάνει λάθη, αλλά θα πρέπει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του. 

 

Γιαννιώτας 4: Πέτυχε πολύ όμορφο γκολ και ο αντίπαλος τερματοφύλακας τού στέρησε ένα ακόμη πιο όμορφο, στο μονοκόμματο σουτ που επιχείρησε. Εχει κερδίσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι του και το καρπώνεται ο Αστέρας, που παίρνει σημαντική βοήθεια από τον νεαρό επιθετικό. Και θα πάρει ακόμη μεγαλύτερη. 

 

Μάσα 4: Εκανε πολύ καλή εμφάνιση και υποστήριξε σε γενικές γραμμές καλά τη θέση του κεντρικού επιθετικού, μετά την αποχώρηση του Μπαράλες. Το γκολ που σημείωσε ήταν πιο δύσκολο από όσο φάνηκε, διότι χρειάστηκε να διανύσει τα 3/4 του γηπέδου και όταν μπήκε στην περιοχή είχε ακόμη τις δυνάμεις για να πλασάρει σωστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του. 

 

Μπαράλες 3,5: Ηταν τέτοια η επιθυμία του να αγωνιστεί, που στην ουσία μπήκε τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά δεν άντεξε. Η χρησιμότητά του φάνηκε από τη στιγμή που βγήκε, αφού οι αμυντικοί της Ξάνθης δεν είχαν πια τον επιθετικό που θα τους "μελάνιαζε" στη διάρκεια του αγώνα. Ο Μπαράλες είναι φέτος πολύτιμος για τον Αστέρα. 

 

Μούκαμ 3,5: Εκείνος δίνει την ασίστ στον Μάσα για το δεύτερο γκολ του Αστέρα. Χρεώθηκε ένα πέναλτι που δεν έκανε ποτέ, με την απόφαση του Κουκουλάκη. Είχε και μια πολύ καλή ενέργεια στα τελευταία λεπτά. Χρειάζεται να βελτιώσει την τακτική του. 

 

Μουνάφο 3,5: Εβαλε φρέσκα πόδια στη μεσαία γραμμή, έδωσε δυνάμεις στην ομάδα του και διαχιερίστηκε κι εκείνος χωρίς να απειληθεί ο Κοσίτσκι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν η Ξάνθη θέλησε νε πιέσει για την ισοφάριση. Ο Μουνάφο είναι εργαλείο για τον Βεργέτη. 

 

Ζησόπουλος -: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να αξιολογηθεί για αυτό το παιχνίδι. Οσο για τη χρονιά του, τα λόγια είναι περιττά. Εξαιρετικός! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων