ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βγάλε selfie και κάνε το καλό!

Ο Αστέρας πρωτοτυπεί και γιορτάζει τα εγκαίνια του STAR STORE με selfie φωτογραφίες για καλό σκοπό! Κάθε φωτογραφία στην μπουτίκ της ομάδας ή στα χριστουγεννιάτικα δέντρα γύρω από αυτήν ισοδυναμεί με χρηματικό ποσό που θα δοθεί σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!

Μέσα στην εποχή και βαδίζοντας δίπλα σε αυτήν ο Αστέρας έχει ανέβει επίπεδο, ομαδικά, συλλογικά, σε επίπεδο εκδηλώσεων αλλά και διαγωνισμών! Με γνώμονα τις φιλανθρωπικές ενέργειες και με αφορμή τα εγκαίνια του STAR STORE σε καλεί να πάρεις μέρος και να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου!

Ο τρόπος είναι απλός. Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, βγάζεις selfie στην μπουτίκ του Αστέρα ή στα χριστουγεννιάτικα δέντρα που βρίσκονται γύρω από αυτήν και την ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάζοντας hashtag και γράφοντας starstore και asterastripolis. 

Δηλαδή, μαζεύεις την παρέα σου ή ακόμη και μόνος σου, βγάζεις μία φωτογραφία, πληκτρολογείς #starstore και #asterastripolis και οδηγείς τον Αστέρα στο να δώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό σε ιδρύματα όπως το «Χαμόγελο του παιδιού», «Η κιβωτός του κόσμου» αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης.

Θα γελάσεις, θα περάσεις καλά, θα μπεις στο εορταστικό κλίμα του Αστέρα, θα νιώσεις την Κιτρινομπλέ ενέργεια και θα έχεις βοηθήσει τους συνανθρώπους σου με τον πιο ευχάριστο τρόπο. 

Πάρτε μέρος τώρα, βγάλτε όσες πιο πολλές selfie μπορείτε και κάντε τους διπλανούς σας να χαμογελάσουν τις μέρες των εορτών!

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Ζησόπουλος με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης των εγκαινίων Βασίλη Μπακόπουλο και Βάσια Δημητρού.

Γίνετε οι επόμενοι, είναι για καλό σκοπό!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ/REPORTER IMAGES

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων