ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

STAR STORE: Οταν είσαι Αστέρας, μπορείς τα πάντα! (PHOTOS, VIDEO)

Ο Αστέρας χτυπάει πλέον στην "καρδιά" της Τρίπολης. "Οπως χτυπάει και στις καρδιές των φίλων της ομάδας", σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη. Το Star Store έκανε τα εγκαίνιά του και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν στην πολύ όμορφη εκδήλωση.

Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67 δόθηκε το "Αστεριανό" ραντεβού και παρά το κρύο που επικρατούσε στην Τρίπολη, οι ψυχές όλων παρέμειναν ζεστές. Οπως και το χειροκρότημα του κόσμου όταν στην εξέδρα που είχε στηθεί ανέβηκαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του φετινού Αστέρα. 

 

Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, μαζί με τον προπονητή και πρωτεργάτη όλων των επιτυχιών, όπως είπε ο πρόεδρος, Στάικο Βεργέτη. "Του χρόνου να είμαστε και πάλι στους ομίλους, θα δούμε ποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης", έριξε ο Μποροβήλος την "μπηχτή" για το Champions League. "Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο", είπε από το βήμα ο προπονητής. 

 

Στο πάνελ ανέβηκαν και εκείνοι που καθημερινά ιδρώνουν για τον Αστέρα. Οι ποδοσφαιριστές. Ο Μουνάφο, ο Κουρμπέλης, ο Μάσα. Μαζί είδαν και σχολίασαν βήμα προς βήμα τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Από τα προκριματικά, μέχρι τους ομίλους. Από την πρόκριση επί της Μάιντς, το ματς που όλοι ξεχώρισαν, μέχρι την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη. 

 

"Το ήθελα, αλλά δεν το πίστευα", είπε ο Κουρμπέλης για το γκολ που πέτυχε με την Ροβανιέμι. Η ατάκα της βραδιάς ανήκει στον Μουνάφο: "Οταν παίζεις για τον Αστέρα, πιστεύεις τα πάντα", ενώ ο Μάσα είπε: "Μακάρι να φτάσουμε στο Champions` League". Ολοι τους κέρδισαν το χειροκρότημα. 

 

Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά η φιλανθρωπική δράση του Αστέρα για το Χαμόγελο του παιδιού και την Κιβωτό του κόσμου. Με τον Ζησόπουλο να δίνει το σύνθημα, με την πρώτη φωτογραφία. 

 

Παρουσιαστές της πανέμορφης και άκρως "Αστεριανής" βραδιάς ήταν ο παρουσιαστής της ιστορικότερης αθλητικής εκπομπής στην Ελληνική Τηλεόραση, Βασίλης Μπακόπουλος (Αθλητική Κυριακή) και η Βάσια Δημητρού (Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια).  

 

Το δικό τους ρυθμό έδωσαν οι κοπέλες της Φύλλιας Μπακοπούλου από το γυμναστήριο Top Gym, όλες ντυμένες με τη φανέλα του Αστέρα και με εξαιρετικές χορευτικές παραστάσεις. 

 

Ολα αυτά, την εκπληκτική εκδήλωση του Αστέρα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο video της WEB TV του a-s. Εικόνες από το Star Store, όπου τα προϊόντα του Αστέρα "λάμπουν", αλλά και συναισθήματα. Που δείχνουν πόσο σημαντικό είναι ότι ο σύλλογος, με το νέο του κατάστημα, βρήκε τη δική του θέση στο κέντρο της Τρίπολης.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ/REPORTER IMAGES

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων