ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Λούι

Και οι "βιονικοί" κάποτε νιώθουν ενοχλήσεις. Γι΄αυτό όμως λέγονται έτσι. Γιατί δεν χάνουν καμία μάχη. Ο Μπράιαν Λούι αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης (25/11) αλλά υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την Μπεσίκτας.

Ο Αργεντινός μπακ την Δευτέρα (24/11) ολοκλήρωσε την προπόνηση νιώθοντας ενοχλήσεις πάνω από τον αστράγαλο στο δεξί πόδι. Μία μέρα μετά βγήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη τον ανάγκασε να αποχωρήσει, ευτυχώς χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας. 

 

Οι γιατροί του Αστέρα, όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δήλωσαν σίγουροι για την συμμετοχή του στην τελευταία προπόνηση πριν από τους παιχνίδι με τους Τούρκους, όσο και για την θέση του στην αποστολή. Αλλωστε το δεξί άκρο της άμυνας έχει εδώ και καιρό έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη. 

 

Ο Μπράιν Λούι αποτελεί την σίγουρη επιλογή και μοιάζει αναντικατάστατος ειδικά σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα. 

Στα αγωνιστικά, οι δοκιμές του Στάικου Βεργέτη ήταν αρκετές και σε διαφορετικά σχήματα. Από την θέση του "άσου" μέχρι την κορυφή, ο Ελληνας κόουτς είδε τους ποδοσφαιριστές του σε ένα δυνατό διπλό σε μικρό χώρο. Ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης με σέντρες από τα πλάγια και έτσι ολοκληρώθηκε η προπόνηση δύο μέρες πριν από την μάχη της Πέμπτης με την Μπεσίκτας (22.05).

 

Την Τετάρτη η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 16.00 στο βοηθητικό γήπεδο, ενώ των Τούρκων για τις 18.00 στο κεντρικό του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων