ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άστραψε και βρόντηξε ο Μπάκος στην Super League

Η συνεδρίαση της Super League, είχε έντονο "αστεριανό" χρώμα λόγω μιας παρέμβασης που για πρώτη φορά συμβαίνει!

Ο Δημήτρης Μπάκος σπάνια μιλάει δημοσίως και όταν το κάνει έχει πάντοτε να πει κάτι το ουσιαστικό. Για πρώτη φορά ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα παραβρέθηκε σε συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και όταν χρειάστηκε πήρε το λόγο, αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους!


Αφορμή γι αυτό, ήταν η τοποθέτηση του κυρίου Αλαφούζου, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα Μποροβήλου, χαρακτηρίζοντάς τον "υπόδικο"! Ο Μπάκος σηκώθηκε από τη θέση του και ζήτησε το λόγο από τους υπόλοιπους παρισταμένους:


"Κύριοι, εγώ πρώτη φορά έρχομαι εδώ και δε σας γνωρίζω. Όμως ντρέπομαι για όλους! Και για εσάς κύριε Αλαφούζο! Ο Μποροβήλος είναι υπάλληλός μου εδώ και 10 χρόνια και είναι καθαρός. Όπως καθαρός και ξάστερος είναι και ο Αστέρας! Καταλάβετέ το επιτέλους! Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι! Μόνοι μας! Δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και κανέναν! Καταλάβατε»;


Στο τέλος της ψηφοφορίας και αφού ο Μποροβήλος είχε πάρει 13 ψήφους, ο Μπάκος απευθυνόμενος στο Γιάννη Αλαφούζο τού ζήτησε να ψηφίσει και αυτός τον πρόεδρο του Αστέρα: "Κύριε Αλαφούζο, δε γνωριζόμαστε, όμως ξέρετε την ομάδα μας και γι αυτό το λόγο θα ήθελα κι εσείς να ψηφίσετε το Μποροβήλο. Να μην υπάρχει διάσπαση. Να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι"!


Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως από την πλευρά του αυτό δε μπορεί να συμβεί και τότε ο Μπάκος έριξε ακόμα μία. ριπή, με στόχο την ενότητα:

"Κύριε Αλαφούζο κι εμείς, όπως κι εσείς και άλλοι, πριν από τον Αστέρα, άλλη ομάδα ήμασταν. Παναθηναϊκός ήμασταν, δεν τρέχει και τίποτα"!!!


Η προτροπή του Μπάκου άφησε σαστισμένο αλλά αμετακίνητο από τη θέση του τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Πριν τελειώσει η συνεδρίαση, ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα αποχώρησε, εισπράττοντας μόνο θετικά σχόλια από όσους τον είχαν ακούσει, αλλά δεν τον είχαν γνωρίσει μέχρι σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων