ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας και Βεργέτης στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Ο Αστέρας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για τον τηλεμαραθώνιο, που διοργανώνει η ΝΕΡΙΤ. Ο προπονητής της ομάδας, Στάικος Βεργέτης παραβρέθηκε τηλεφωνικά και συμμετείχε σε αυτό το κάλεσμα αγάπης. 

Αλλωστε, ο σκοπός είναι ιερός, αφού τα έσοδα από τον τηλεμαραθώνιο θα διατεθούν στο ίδρυμα "Κιβωτός του κόσμου". Ο Αστέρας πρόσφερε σε αυτή την προσπάθεια αγάπης και ελπίδας το ποσό των 1.000 ευρώ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του κόουτς.

Ο προπονητής, χαρακτήρισε "θεάρεστο" το έργο που γίνεται στην κιβωτό του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του Αστέρα Τρίπολης, στην 3η φορά που συμμετέχει στους ομίλους του Europa League.

Για Μποροβήλο: "Παράλληλα, το νέο πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, δήλωσε πως:  “είναι ο ιδανικός άνθρωπος στο κατάλληλο πόστο. Μπορώ να πω ότι είναι ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες. Ξέρει το ποδόσφαιρο και τη δομή του ποδοσφαίρου”.

Για Europa League: "Είναι η 3η φορά που ο Αστέρας παίζει στην Ευρώπη, έκανε μια υπέροχη διαδρομή. Φιλοδοξία μας, είναι μια ομάδα με δυνατό χαρακτήρα και προσωπικότητα. Πολλές είναι οι δύσκολες διαδρομές και στιγμές… που έχει άλλη γλύκα. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που συμμετέχουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα από μας".

Για τραυματισμούς: "Είχα περιορισμένες λύσεις για τους τραυματίες, αλλά η ατυχία δεν μας εγκαταλείπει. Είναι τραυματισμοί ατυχίας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων