ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν ξεφεύγει όποιος φορά γάντια! (PHOTOS)

"Οποιον αγγίζει τερματοφύλακας γίνεται", είναι η ρήση που ακολουθεί τον Τζέρι Ούγκεν και όταν μάλιστα πρόκειται για πιτσιρικά που εμφανίζεται στην προπόνηση φορώντας γάντια τότε η πρόκληση είναι μεγαλύτερη!

Ενας μικρός φίλος του Αστέρα θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες και εμφανίστηκε στην προπόνηση του Αστέρα γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό. Ο Χαράλαμπος, μαθητής του δημοτικού έκατσε στην πορτούλα του προπονητικού και δεν πήρε στιγμή το βλέμμα του από τους ποδοσφαιριστές. 

Από ένστικτο, ήρθε φορώντας τα γάντια του τερματοφύλακα καθώς αυτό είναι το όνειρό του. Πρέπει να παραδεχτούμε πως σε αυτήν την ηλικία η επίθεση μοιάζει η μόνη θέση που δημιουργήθηκε για όλους και είναι λογικό ένα παιδί που ξετρελαίνεται για να κάτσει κάτω από τα γκολπόστ να προκαλεί το ενδιαφέρον. 

 

Ο Τζέρι Ούγκεν, είναι φανερό πως έχει μαγνήτη για τα γάντια και έλκει πάνω του οποιονδήποτε τα χρησιμοποιεί. Ετσι έγινε και με τον μικρό μας φίλο, που με το τέλος της προπόνησης πήρε τις πρώτες οδηγίες και έπιασε δουλειά!

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα, του έδειξε τις βασικές ασκήσεις με τον Χαράλαμπο να μην πιστεύει αυτό που ζει. Σίγουρα θα έχει πολλά να πει στους συμμαθητές του στο σχολείο που θα τον πιστέψουν βλέποντας τις φωτογραφίες του Arcadia-Sports.gr.

 

Πάντως στο σπίτι του δεν θα είναι και τόσο χαρούμενοι καθώς ο πιτσιρικάς λερώθηκε και με το παραπάνω στην προσπάθειά του να δείξει τις ικανότητές του!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων