ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τουρνουά με δίτερμα και forza από Δευτέρα (PHOTOS)

Μία εβδομάδα προπονήσεων έφτασε στο τέλος της με το πρόγραμμα του Σαββάτου να περιλαμβάνει τουρνουά και δίτερμα. Ρεπό δόθηκε την Κυριακή και μία μέρα μετά αρχίζει το φορτσάρισμα για Μπεσίκτας.

Η αναβολή των πρωταθλημάτων δίνει την ευκαιρία για ένα αναγκαίο ρεπό μετά από μία εβδομάδα καθημερινών προπονήσεων. Ετσι λοιπόν την Κυριακή, άπαντες θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες καθώς ακολουθούν μία σειρά δύσκολων αγώνων με πρώτο τον ευρωπαϊκό κόντρα στην Μπεσίκτας.

 

Όπως είχε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του ο Στάικος Βεργέτης, το Σάββατο τους περίμενε υψηλής έντασης πρόγραμμα. Ετσι λοιπόν, είχαμε τουρνουά 7*7 τεσσάρων ομάδων που έπαιζαν εναλλάξ. Όπως και να το κάνουμε στον μικρό χώρο οι κινήσεις δυσκολεύουν και οι παίκτες βρίσκονται στην… τσίτα. Κάθε λάθος κοστίζει και ο ρυθμός δεν πέφτει ποτέ. Οι οδηγίες είναι συνεχείς με τους τερματοφύλακες να έχουν τον δυσκολότερο ρόλο με απανωτά τετ α τετ.

 

Αμέσως μετά ακολούθησε δίτερμα σε μεγάλο γήπεδο όπου έπαιξαν 11 εναντίον 11 με τους παίκτες της Κ20 που ανέβηκαν για να βοηθήσουν να προχωρούν σε ατομικό πρόγραμμα. Το τελικό 1-1 δείχνει και τη μάχη που έγινε καθώς κανείς δεν ήθελε να χάσει. Με μία εκτέλεση φάουλ του Νίκο που κατέληξε στο παραθυράκι, και μία του Γκοϊάν με πέναλτι που είχε την ίδια πορεία ολοκληρώθηκε το διπλό. 

 

Στις άμυνες είδαμε από τη μια μεριά τους Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Παπαχρήστο και Ασεν, ενώ από την άλλη τους Γκοϊάν, Κυριακόπουλο, Λούι, Παντελιάδη. Ενδιαφέρον παρουσίασε και η μεσαία γραμμή με τους Τσοκάνη, Κουρμπέλη και Νίκο να κοντράρονται με τους Μουνάφο, Τιέ Μπι και Ουσέρο.

 

Προπονήσεις τέλος λοιπόν, σε μία εβδομάδα που άρχισε με το μυαλό στον ΠΑΟΚ, συνέχισε με ΠΑΟΚ ή Μπεσίκτας και ολοκληρώθηκε με προετοιμασία μόνο για το ματς με τους Τούρκους. Μικρή ανάσα μιας μέρας και από Δευτέρα forza Αστέρα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων