ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Παπουτσωμένος... Αστέρας!

Με τον... παπουτσωμένο γάτο, ο οποίος γύρισε ολόκληρο τον κόσμο, μοιάζει η φετινή πορεία του Αστέρα, από την στιγμή που ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Αρκάδες από το πρώτο παιχνίδι, κόντρα στη Ροβανιέμι, το οποίο έγινε στο Ούλου της Φινλανδίας, έχει κάνει... 13.741 χιλιόμετρα, σε όλους τους προορισμούς του. Μετά το Ούλου, στο οποίο χρειάστηκε να διανύσουν απόσταση 4.147 χιλιομέτρων, οι παίκτες του Αστέρα ταξίδεψαν στο Μάιντς, τρίτη μακρινή πόλη, κάνοντας απόσταση 2.615 χιλιομέτρων.

 

Αυτά ήταν μόνη η αρχή, αφού αυτό το "ταξίδι" είχε και συνέχεια. Επόμενη στάση του... παπουτσωμένου Αστέρα, τα Γιάννενα, με την απόσταση να μειώνεται στα 369 χιλιόμετρα, ενώ ακολούθησε νέα επίσκεψη στο "Ελ. Βενιζέλος", για επίσκεψη εκτός χώρας, με τελικό προορισμό την Λάρνακα, στα 1270 χιλιόμετρα.

 

Τα χιλιόμετρα, όμως, δεν σταματούν εκεί. Επιστροφή από στην Λάρνακα και ταξιδάκι στη Νέα Σμύρνη, για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τα 169 χιλιόμετρα να προστίθενται στο κοντέρ, λίγες μέρες πριν η αποστολή "πετάξει" για την Πόλη και συμπληρώσει άλλα 929 χιλιόμετρα, στο ήδη βεβαρυμμένο κοντέρ της.

 

Στη συνέχεια το μενού είχε... εσωτερικό και πιο συγκεκριμένα ταξίδι στο Αιγίνιο, για το παιχνίδι με τον τοπικό Αιγινιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας. Για να φτάσει εκεί η ομάδα του Βεργέτη έκανε 499 χιλιόμετρα, λίγο πριν επιστρέψει και φύγει εκ νέου, αυτή τη φορά για τα Χανιά και το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Πόση απόσταση; Άλλα 344 χιλιόμετρα.

 

Λίγες μέρες αργότερα, ήρθε και το δεύτερο μεγαλύτερο ταξίδι, αυτή τη φορά για το Λονδίνο. Εκεί, χρειάστηκαν 2.738 χιλιόμετρα, για να παίξει ο Αστέρας, το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του, κόντρα στην Τότεναμ. Η ξεκούραση μέχρι εκείνο το σημείο ήταν άγνωστη λέξη για τον Αστέρα, ο οποίος επέστρεψε από το Λονδίνο, έφυγε αμέσως για Ηράκλειο και έβαλε άλλα 492 χιλιόμετρα στη μηχανή του.

 

Τελευταίος σταθμός, μέχρι, φυσικά τον επόμενο ήταν το Περιστέρι, με τα 170 χιλιόμετρα να μοιάζουν... χάδι στους παίκτες του Αστέρα, οι οποίοι ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν πιο κουρασμένοι από ποτέ και ας ήταν η απόσταση εξαιρετικά μικρή.

 

Είναι, όμως, εύκολα αντιληπτό, πως ο Αστέρας, μέχρι αυτό το σημείο της διακοπής του πρωταθλήματος, ανέβηκε έναν "Γολγοθά", ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να υπάρξει κούραση μόνο από τον υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και τις απαιτήσεις εντός γηπέδου, αλλά και από τα συνεχόμενα ταξίδια που κλήθηκαν να κάνουν οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη.

 

Εξάλλου, από τις 21 μέχρι στιγμής αναμετρήσεις, οι 11 απαιτούσαν εκτός από καλή εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο και επίπονα και συνεχόμενα ταξίδια! Και έπεται συνέχεια...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων