ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μίτσελ: "Θαυμάζω τον Βεργέτη..." (VIDEO)

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, ο Μίτσελ, μετά την "λευκή" ισοπαλία της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε για την διαιτησία του Σπάθα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Βεργέτη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ

 

Για το τι θα έλεγε αν ήταν προπονητής του Αστέρα: "Θα ήμουν ευχαριστημένος, γιατί οι παίκτες του θα είχαν κάνει καλή δουλειά και θα είχαν καταφέρει να μην χάσουν παίζοντας με δέκα παίκτες".

 

Για το αν κράτησε δυνάμεις ο Ολυμπιακός: "Δεν κρατήσαμε δυνάμεις, γιατί πάντα βάζω τους καλύτερους παίκτες και κοιτάζω το κάθε παιχνίδι. Δεν είχαμε περιθώριο να κρατήσουμε δυνάμεις. Είχαμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο".

 

Για το ότι δεν κερδίζει εκτός έδρας: "Το πρόβλημα είμαι εγώ. Σήμερα για παράδειγμα, μου τελείωσαν οι ιδέες. Κάναμε σέντρες, φάσεις για γκολ κόντρα σε μια ομάδα με δέκα παίκτες. Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις φάσεις μας".

 

Για το αν δεν έχει ιδέες για το πως θα διασπαστούν οι άμυνες: "Η γνώμη μου είναι πως το πρόβλημα δεν είναι οι κλειστές άμυνας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Η γνώμη μου είναι πως δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε φάσεις, όχι να δημιουργήσουμε. Μπορείς να δουλέψεις για να περάσεις τις γραμμές του αντιπάλου και το κάνουμε αυτό. Περνάμε τις γραμμές του αντιπάλου, ομως δεν πετυχαίνουμε γκολ. Γενικότερα, δεν είναι ένα πρόβλημα που έχουμε εκτός έδρας, αλλά και εντός. Απλά εκτός δεν έχουμε αποτελέσματα.

Σε παιχνίδια που παίξαμε εντός, όπως με τη Βέροια, βάλαμε δύο γκολ στα τελευταία δύο λεπτά, ενώ είχαμε φάσεις. Με τον ΟΦΗ, βάλαμε τρία γκολ αλλά είχαμε πολλές φάσεις και πάλι. Το πρόβλημά μας είναι η ολοκλήρωση των φάσεων. Είναι άσχημο να συμβαίνει σε μια ομάδα σαν εμάς. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ή ότι επιλέγω λάθος τους παίκτες ή ότι οι παίκτες δεν έχουν την ένταση που χρειάζεται για την ολοκλήρωση των φάσεων. Ο υπεύθυνος είναι ο προπονητής, όταν μια ομάδα δεν κερδίζει".

 

Για την διαιτησία: "Πέρσι δεν με ρωτήσατε το ίδιο. Ποτέ δεν θέλω να σχολιάζω το διαιτητή. Σήμερα θαυμάζω τη δουλειά του Αστέρα και τα όσα έκαναν οι παίκτες του. Εκφράζω τον σεβασμό και τα συγχαρητήριά μου στον Βεργέτη".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων