ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ζεσταίνεται" ο Γκοϊάν

Ο Ντορίν Γκοϊάν μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην δράση με την Παρασκευή (31/10) να είναι η κρίσιμη μέρα σχετικά με την ετοιμότητά του.

Ο Στάικος Βεργέτης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καλλονή, είπε πως περιμένει να δει τον Ρουμάνο στόπερ έστω και στον πάγκο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα κάτι παραπάνω γνωρίζει και αυτό αναμένεται να συμβεί.

 

Ο Γκοϊάν συνέχισε και στην προπόνηση της Πέμπτης το ατομικό του πρόγραμμα χωρίς να έχει την παραμικρή ενόχληση στις ασκήσεις που ακολούθησε υπό την εποπτεία των φυσιοθεραπευτών της ομάδας. Ευδιάθετος και συνεργάσιμος δούλεψε όλο αυτό το διάστημα για να επιστρέψει το συντομότερο.

 

Η μέρα που θα κρίνει το κατά πόσο είναι αυτό εφικτό θα είναι η Παρασκευή όπου και θα μπει στην προπόνηση και θα δουλέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Στον Αστέρα ελπίζουν πως θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ δείχνει σίγουρο πως θα είναι πανέτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Τότεναμ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων