ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μέσα Ουσέρο και Μάσα! (PHOTOS, VIDEO)

Σιγά μην το έχαναν… Η δίψα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα για νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ξεπερνά ενοχλήσεις και πόνους με τους Ουσέρο και Μάσα να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης.

Καλλονή τέλος και μάλιστα ευχάριστο! Πλέον, ο Ολυμπιακός μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις τάξεις του Αστέρα που προετοιμάζεται για το ματς του Σαββάτου (19.30, Αρκαδία 93.8). Με πρωινή προπόνηση και επιστροφές ο Στάικος Βεργέτης βλέπει το ρόστερ του να γεμίζει και σχεδιάζει τα πλάνα του για μία νίκη που θα φέρει τους Αρκάδες κοντά στην κορυφή και θα τους επιτρέψει να στρογγυλοκάτσουν στην πεντάδα.

 

Οσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ομάδα της Λέσβου ακολούθησαν αποθεραπεία και την Παρασκευή θα προπονηθούν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Οι συμπαίκτες τους όμως είχαν μία καλή ευκαιρία για ένα δυνατό πρόγραμμα καθώς παίκτες από την Κ20 ανέβηκαν να… βοηθήσουν και έδωσαν ένα γερό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

 

Εκεί αγωνίστηκαν κανονικά οι Ουσέρο και Μάσα που βρέθηκαν εκτός αποστολής έτσι ώστε να πάρουν ανάσες καθώς τα πόδια έχουν βαρύνει από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις. Πλέον, πανέτοιμοι και, όσο πρόλαβαν, ξεκούραστοι μπήκαν σε κανονικό ρυθμό και υπολογίζονται για το ματς με τον Ολυμπιακό.

 

Στο τέλος του μίνι-διπλού, οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε ελεύθερα χτυπήματα με τους Πάρα, Ρόλε, Μάσα, Ασεν και Μούκαμ να δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά των Κοσίτσκι και Μπαντή.

 

Μπείτε στο κλίμα της προπόνησης και πάρτε μία γεύση από την προετοιμασία του Αστέρα στο photostory και στο video του a-s.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων