ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαντζουράκης: "Δεν... σβήσανε τα φώτα για τον Αστέρα"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Μαντζουράκης, μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε για το ενδεχόμενο αποκλεισμού της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Μαντζουράκη

 

Για τον αγώνα: "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον λίγο κόσμο που ήρθε. Δύο διαφορετικά πράγματα συνέβησαν. Όπως εμείς βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ που ήταν άδικο, άλλο τόσο ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε τέσσερις ευκαιρίες κλασσικές αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τρίπολης".

 

Για τον κίνδυνο η Καλλονή να μείνει εκτός θεσμού: "Ε, εντάξει, τι να κάνουμε τώρα. Μας απασχολεί, αν μπορέσουμε και προκριθούμε καλώς, αλλά αλλιώς, τι να κάνουμε".

 

Για το "βάθος" του πάγκου: "Είναι θετικό αυτό. Στεναχωριέμαι γιατί τα παιδιά δεν πήραν κάτι, ωστόσο ήταν θα ήταν άδικο αν παίρναμε βαθμό. Το ποδόσφαιρο σε αδικεί εκεί που δεν το περιμένεις".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων