ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας-Καλλονή 2-1: Γκολάρες πρόκρισης!

Με δύο όμορφα γκολ του Νίκο Φερνάντεθ, ο Αστέρας νίκησε την Καλλονή στην Τρίπολη με 2-1, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Αστέρας μπήκε με σκοπό να είναι από το πρώτο λεπτό ο κυρίαρχος της αναμέτρησης και το κατάφερε με σχετική άνεση αφού πήρε την κατοχή, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία φτάνοντας κοντά στο γκολ. Μπακασέτας, Μούκαμ, Νίκο και Μπαράλες ήταν οι πρωταγωνιστές με τον Δαύκο να έχει αρκετή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο.

 

Ο Μπακασέτας στο 8ο λεπτό έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως είδε τη μπάλα να περνά άουτ. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος προκάλεσε την δυσκολία ανάπτυξης με την επόμενη καλή στιγμή των Αρκάδων να έρχεται στο 30’ με τον Νίκο η οποία δεν είχε την κατάληξη που θα άνοιγε και το σκορ. 

 

Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπακασέτας δοκίμασε και πάλι με το αριστερό το σουτ προς την εστία της Καλλονής αναγκάζοντας τον Δαύκο στην πρώτη του δύσκολη επέμβαση. Η τρίτη καλή στιγμή ήρθε με την κεφαλιά του Μπαράλες που ανάγκασε και πάλι τον αντίπαλο γκολκίπερ να δείξει τα αντανακλαστικά του. 

 

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Αστέρα να πιέζει και να δοκιμάζει κάθε τρόπο επίτευξης ενός τέρματος όπως με τον Μούκαμ να ελίσσεται στην περιοχή και να πλασάρει για το 1-0, όμως η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και πέρασε κόρνερ.

 

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Καλλονή είδε τον Αγρίτη στο 39’ να μπαίνει στην περιοχή του Αστέρα με τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει αρχικά, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Ζησόπουλος έκανε το τάκλιν πάνω στον Κύπρου και ο Αρετόπουλος έδωσε το πέναλτι. Ο Αγρίτης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια σε θέση οδηγού.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας κλήθηκε να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να αντιδράσει. Να ανεβάσει ρυθμό, να γίνει ουσιαστικός και να πετύχει τη νίκη που θα έδινε τους τρεις βαθμούς και την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

 

Τα όποια προβλήματα στην άμυνα δεν κόστισαν και η ισοφάριση ήρθε με τον Νίκο στο 69’. Όχι έτσι απλά, αλλά με ένα καταπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός, ο οποίος κουβάλησε όσο έπρεπε την μπάλα και έπιασε ένα απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Δαύκου.

 

Η είσοδος των Πάρα, Μπαντιμπανγκά και Ρόλε έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα και σε συνδυασμό με την ψυχολογία του Νίκο που ήταν στα ύψη ήρθε και η ανατροπή. Το τριγωνάκι των τριών έφερε τον τελευταίο απέναντι από τον Δαύκο με τον Νίκο να πετυχαίνει στο 77’ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να στέλνει τον Αστέρα στη νίκη.

 

Η Καλλονή δεν κατάφερε να απειλήσει έχοντας σαν αποθαμένο τη φάση του 68’ όπου ο Μίνγκας βρέθηκε σε τετ α τετ απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το 0-2. 

 

Το σφύριγμα της λήξης έφερε τον Αστέρα στην επόμενη φάση αν και απομένει η αναμέτρηση με τον Τύρναβο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία της φάσης των ομίλων. 

 

Το live του αγώνα

Α' ημίχρονο

-Σέντρα στο ματς για τον Αστέρα.

8' καλό σουτ Μπακασέτα από μακριά, λίγο άουτ

13' σουτ Τσοκάνη, μπλοκάρει ο Δαύκος

22' Κίτρινη στον Χωριανόπουλο

30' Καλή ευκαιρία για Αστέρα - Ο Φερνάντες μπήκε από δεξιά και σούταρε υπό πίεση, η μπάλα πέρασε άουτ.

34' Νέα καλή ευκαιρία για τον Αστέρα - Ωραίο σουτ από τον Μπακασέτα, ο Δαύκος έδιωξε σε κόρνερ.

35' Σέντρα από αριστερά, ο Μπαράλες την κεφαλιά, ο Δαύκος σε ετοιμότητα έδιωξε σε κόρνερ.

37' Ευκαιρία για τον Αστέρα - Ο Μούκαμ κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Αντέτζο σε κόρνερ.

39' Πέναλτι για την Καλλονή. Ο Αγρίτης μπήκε μόνος του από τον άξονα μετά από εξαίσια μπαλιά του Στεφάνοβιτς, αλλά κόπηκε από τον Θεοδωρόπουλο. Στη συνέχεια της φάσης ο Ζησόπουλος μάρκαρε τον Κύπρου και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.

40' ΓΚΟΛ 0-1, ο Αγρίτης εκτελεί εύστοχα.

Λήξη ημιχρόνου

 

Β' ημίχρονο

48' κίτρινη Βαλιός

51' κίτρινη Πιπίνης

52' ευκαιρία Καλλονής - σουτ Καλτσά, η μπάλα στην πλάτη του Ζησόπουλου και λίγο έξω, κόρνερ

61' κίτρινη Καλτσάς

62' αλλαγή Αστέρα. Πάρα αντί Μπακασέτα

64' μεγάλη ευκαιρία Αστέρα. Ατομική προσπάθεια Πάρα, αλλάζει με τον Τσοκάνη, ο Πάρα πλασάρει από κοντά, ο Δαύκος σώζει

65' κίτρινη Κυριακόπουλος

67' αλλαγή Αστέρα. Μπαντιμπανγκά αντί Μούκαμ

68' μεγάλη ευκαιρία Καλλονής. Ο Μίνγκας "σπάει" το τετ-α-τετ, μπαίνει μόνος αλλά πλασάρει λίγο άουτ

69' ΓΚΟΛ 1-1 Νίκο - εξαιρετικό σουτ του Αργεντινού έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα

75' Αλλαγή για Αστέρα. Ο Ρόλε αντί του Κυριακόπουλου.

77' Αλλαγή για Καλλονή. Ο Μανούσος αντί του Αγρίτη.

77' ΓΚΟΛ 2-1 Νίκο - Ο Μπαντιμπανγκά πάσαρε στον Νίκο Φερνάντες, ο οποίος απέφυγε τον Βαλιό και πλάσαρε εύστοχα τον Δαύκο.

80' Αλλαγή για την Καλλονή. Ο Κεϊτά αντί του Καλτσά.

84' Αλλαγή για την Καλλονή. Ο Μπουρούς αντί του Χωριανόπουλου.

90+3' Ο Πάρα σε τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Δαύκο.

Τέλος αγώνα! Ο Αστέρας νικά 2-1 την Καλλονή και περνά στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

 

Μικρά-μικρά

-Βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές, όλα έτοιμα για την έναρξη.

-Περίπου 800 άτομα στις κερκίδες του γηπέδου.

-Ομίχλη, βροχερός καιρός και... τροπικό κλίμα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

 

-Η ενδεκάδα του Αστέρα: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσοκάνης, Μουνάφο, Μούκαμ, Νίκο, Μπακασέτας και Μπαράλες.

 

-Η ενδεκάδα της Καλλονής: Δαύκος, Βαλιός, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Χωριανόπουλος, Κύπρου, Αγρίτης, Μίνγκας.

 

Διαιτητής του αγώνα ο Αρετόπουλος.

Ο Αστέρας φιλοξενεί την Καλλονή στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων